BILI SMO U DOMU ZDRAVLJA U KOM JE ČOVEK VUKAO BELE LINIJE! Zaposleni su spremni na to da će se ON VRATITI (VIDEO)
Dom zdravlja Vračar, Foto: Printscreen / Twiter, Espreso.co.rs

A ŠTA ONI KAŽU?

BILI SMO U DOMU ZDRAVLJA U KOM JE ČOVEK VUKAO BELE LINIJE! Zaposleni su spremni na to da će se ON VRATITI (VIDEO)

Želeli smo da saznamo šta se dogodilo sa pomenutim pacijentom, kao i da li je bilo kod od nadležnih ili zaposlenih primetio ili pokušao da sankcioniše njegovo ponašanje

Objavljeno:

Video snimak jednog od pacijenata Doma zdravlja "Vračar" koji, prema rečima autora u čekaonici na hodniku konzumira narkotike, postao je viralan na internetu i zaprepastio čitavu srpsku javnost.

Ekipa naše redakcije posetila je Dom zdravlja "Vračar" u nadi da će saznati šta se dogodilo sa pomenutim pacijentom, kao i da li je bilo kod od nadležnih ili zaposlenih primetio ili pokušao da sankcioniše njegovo nedopustivo ponašanje.

Odgovor je polovičan.

foto: Espreso.co.rs

Kako je za Espreso.co.rs ispričao direktor Doma zdravlja Miroslav Dimitrović, incident se dogodio u utorak između 13 i 14 časova, u toku međusmene, a problematičnog pacijenta je medicinskoj sestri na šalteru prijavio jedan od građana koji je takođe bio u čekaonici.

"Mi nemamo iskustva sa ovakvim stvarima do sada. Mi smo videli taj snimak koji ste verovatno vi prvi objavili. To se desilo na šalteru opšte prakse, jednom od tri šaltera koja imamo u zgradi na tom odeljenju. Ne mogu da odgovorno tvrdim kada se tačno desilo, ali mislim da je to incident koji se dogodio u utorak" , tvrdi on.

"To se dešavalo negde oko 13 časova. Bio je jedan problematičan pacijent baš na tom šalteru. Mi smo čuli od drugog pacijenta da se on sumnjivo ponašao, i kontaktirali smo policiju, ali ne znam da li su ga uhvatili ili ne jer je odmah otišao. Mi imamo tri ulaza zgrade, 2.400 pacijenata dnevno, i on je verovatno izašao na jednom od njih" , izjavio je on za naš portal.

"Imamo lepu saradnju sa policijom sa Vračara, oni su na nekih 100 metara odavde i došli su odmah posle 2 minuta. Međutim, mi smo veliki Dom zdravlja, imamo šest spratova. Mi ne možemo da legitimišemo i proveravamo svakog pacijenta koji ulazi u zgradu, to ne bi imalo nikakvog smisla ... imamo kamere, ali nemamo obezbeđenje jer je policija blizu" , dodaje.

"Iz policijske stanice su nam tražili snimke, mislim da su ga našli, međutim ja nemam uvid u to šta se dalje dogodilo. Mi moramo da primimo svakog pacijenta, ako je sada uhapšen, kada bude pušten, on će doći ponovo kod lekara i mi ga moramo primiti. Sve pacijente koji imaju karton kod nas moramo da primimo" , zaključio je Dimitrović.

foto: Espreso.co.rs

Obizom da direktor nije upoznat sa daljim tokom istrage, nije sigurno da li je nepoznati muškarac zaista konzumirao narkotike u čekaonici Doma zdravlja.

Medicinske sestre zaposledne u Domu Zdravlja koje su pravile pauzu ispred samog ulaza zgrade, tvrde da nemaju pojma o čemu se radi.

Nakon što smo im pokazali snimak objavljen na našem portalu koji možete pogledati OVDE, one su bile šokirane.

"Nemamo pojma da se nešto ovako desilo, nismo upoznate. Sasvim je sigurno da je ovo naša čekaonica, vidi se jasno na snimku, ali prvi put sada vidimo i čujemo za ovo" , izjavile su one složno.

BONUS VIDEO:

O NE, MAČKA KRENULA DA PRETRČAVA BULEVAR PUN AUTOMOBILA! Vozači jure kao besni, a onda je on uradio nešto neverovatno! (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.