SA BEBOM U KOLICIMA SAM ČEKALA NA PEŠAČKOM KADA SE JEDAN AUTO ZABIO U DRUGI! Iz RUKU vozača ispalo je...
Ilustracija / Žena čeka na pešačkom prelazu, Foto: Stefan Kojić

užas!

SA BEBOM U KOLICIMA SAM ČEKALA NA PEŠAČKOM KADA SE JEDAN AUTO ZABIO U DRUGI! Iz RUKU vozača ispalo je...

Nesavesni vozač nije prošao tek tako, već je njen suprug odmah odreagovao!

Objavljeno: 21:08h

Jedna žena sa detetom u kolicima je umalo poginula kada je htela da pređe ulicu na zeleno za pešake. Tu informaciju je objavila na Tviteru.

Naime, ona je sa bebom u kolicima čekala da se uključi zeleno za pešake i taman kada su kola stala ona je krenula da prelazi ulicu. Međutim, drugi auto se pozadi zakucao i odbacio ih preko celog pešačkog i dalje.

Ova preplašena majka je kako navodi na Tviteru, primetila da je muškarac u drugim kolima u tom trenutku spustio nešto iz ruke na sedište, te je nagađala da je u pitaju mobilni telefon.

- Malopre sa bebom u kolicima stojim i čekam da se uključi zeleno za pešake. Staju kola, mi krećemo međutim u njih se pozadi zabija auto koji ih odbacuje preko celog pešačkog i dalje. Lik u tim drugim kolima u tom trenutku spušta nešto iz ruke na sedište, nagađam da je mobilni telefon- napisala je ova majka.

Ali, to nije sve. Nesavesni vozač nije prošao tek tako, već je njen suprug odmah odreagovao:

- Posle toga je zakočio, suprug ga izvukao sa mesta vozača i nokautirao. Mi svi bez reči, a suprug samo dao jedan komentar: ”Neces ti ubijati decu po ulici i to nama ispred očiju. ”Najstarija ćerka kaže da joj je žao što ga nije dočekala sa druge strane. Danima sam bila u grču. Zbog svega" - objasnila je godpođa.

Šta vi milsite o ovom slučaju? Da li ste se našli u sličnoj situaciji, bilo da ste vozač ili pešak?

Pišite nam u komentarima!

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.