SRPKINJA JE 90-tih POBEGLA OD RATA U VENECIJU: Doživljavala je pakao, a sada živi NAJVEĆU SREĆU!
Ilustracija, Foto: Profimedia, Ilustracija

LUKSUZAN ŽIVOTU U VENECIJI

SRPKINJA JE 90-tih POBEGLA OD RATA U VENECIJU: Doživljavala je pakao, a sada živi NAJVEĆU SREĆU!

Kao dvadesetogodišnja devojka pobegla je iz Srbije uoči ratnih devedesetih koje su, kako sama kaže, za nju i njenu porodicu bile prestrašne

Objavljeno:

Venecija je grad, pristanište i čuveno turističko mesto u severoistočnoj Italiji na Jadranskom moru sa skoro 300.000 stanovnika koji svakodnevno uživaju u čarima koje ona može da ponudi.

U središnjem dobu srednjeg veka bila je najvažniji grad i najveće trgovište Evrope između Zapada i Istoka, kao takva, bila je poznata i kao dugogodišnja prestonica čuvene Mletačke republike i rajsko mesto za život gotovo svakog zaljubljenika u more i umetnost.

Upravo jedan takav zaljubljenik, pedesetogodišnja Srpkinja koja je govorila za Espreso, a želela je da ostane anonimna, uspela je da obezbedi sebi spokojno budućnost među zidovima bisera arhitekture u takozvanom gradu ljubavi.

Njena priča ipak nije oduvek bila tako bajna.

Kao dvadesetogodišnja devojka pobegla je iz Srbije uoči ratnih devedesetih koje su, kako sama kaže, za nju i njenu porodicu bile prestrašne. Spas od mobilizacije njen otac je zajedno sa njenom majkom i sestrom potražio u Italiji.

"Otišli smo tih davnih godina i nikada se više nismo vratili. Možda sam od tada jednom posetila Srbiju, ali ne više" , iskrena je ona.

Ova gospođa je kasnije tokom studija u Milanu upoznala, kako kaže, šarmantnog Italijana sa kojim je krenula da se zabavlja, a potom i odlučila da se uda za njega.

"Upoznali smo se na studijama a kasnije odlučili da provedemo život zajedno, nema tu puno filozofije. Ne volim preterano da govorim o svom privatnom životu" , tvrdi ona za Espreso.co.rs.

Iako nikada nisu dobili decu, njih dvoje su odlučili da se iz Milana presele u Veneciju, gde je njen bogati suprug kupio kuću u kojoj žele da dočekaju kasnu starost.

Prema rečima izvora poznatog redakciji, pored svakodnevnog uživanja u italijanskim monumentalnim građevinama, putovanje po svetu joj takođe nije strano, a zahvaljujući raskošnom životu koji živi kao žena Italijana, tako nešto sebi može da priušti.

BONUS VIDEO:

SVE CIGLE POLOMIO, A STAKLO NI DA NAPRSNE! Posle ovog lopov sigurno menja profesiju! (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.