DEVOJKO, #SAMOOPUŠTENO! 2 godine nije bila na moru, OTIŠLA JE SAMA, i desilo joj se ČUDO
Krenula je sama na letovanje i doživela čudo, Foto: Profimedia

ko se ovom nadao?

DEVOJKO, #SAMOOPUŠTENO! 2 godine nije bila na moru, OTIŠLA JE SAMA, i desilo joj se ČUDO

Jedna Beograđanka ispričala nam je svoju neverovatnu „aerodromsku priču“

Objavljeno: 17:48h

Svako od nas je makar jednom u životu prošao kroz bolnu i neželjenu samoću. Oni momenti kada svi planiraju zajednička letovanja i zimovanja. Iako imaš najbolju braću i sestre, prijatelje i kolege, svi oni odlaze na putovanje sa svojim partnerima, a ti te godine ostaješ sam, jer nemaš s kim. Sigurno se to svima nama desilo makar jednom u životu.

Sama pomisao na to razdoblje verovatno vas i danas neprijatno probode. A možda biste da ste se, kao glavna akterka naše priče, odvažili da pođete sami i da pomislite #SamoOpušteno, uspeli da promenite okolnosti!

Jedna Beograđanka ispričala nam je svoju neverovatnu „aerodromsku priču“.

- Prošlo, kao i pretprošlo leto, nisam imala sa kime da odem na godišnji odmor, koji mi je bio preko potreban. Bilo mi je potrebno da se izgubim od gradske gužve, obaveza. Da osetim miris mora i u telu blaženstvo koje izaziva opuštenost. Htela sam da u glavi imam jednu misao #SamoOpušteno! No, pretprošle godine nisam bila dovoljno hrabra da to i uradim. Mislila sam, gde da idem sama na godišnji, neću da se provedem, neću uspeti da se odmorim. Moj osećaj samoće samo će još više da dođe do izražaja. Da ne pričam o tome kako sam grozničavo pokušavala da pronađem dečka i bivala sve očajnija kada se niko u mom životu ko bi mi zadržao nije pojavljivao. Mučila sam se tim mislima celu jednu godinu, dok prošle godine pred početak leta nisam pomislila kako ću ipak da se odvažim na samački godišnji. Mislila sam, „Devojko, #SamoOpušteno“ ideš na zasluženi godišnji i biće ti ludo i nezaboravno“! I tako ranim jutrom tog 23. jula krenula sam na aerodrom da uhvatim let za Grčku. Ne treba da vam pričam da sam krenula poptuno bez šminke, u starim pantalonama i patikama. Čekala sam da počne čekiranje. Dok sam stajala iznenadio me jedan jak, ubrzan i tup udarac u rame, čoveka koji po svemu sudeći nije znao gde ide. Nisam dozvolila da mi bilo šta pokvari raspoloženje, pa ga nisam prekorila. Mislim se #SamoOpušteno, ko zna kakva ga muka tera. Dva sata kasnije čekajući da se ukrcam u avion, prišao mi je isti taj čovek i započeo konverzaciju izvinjenjem. Dopao mi se i nisam mogla da verujem da mi se to dešava baš tu na aerodromu, nakon svih onih neuspelih pokušaja da na silu “uhvatim” dečka. Na godišnji sam otišla sama, a čim sam se vratila odmah smo se videli. Nakon dva meseca priznao mi je kako je propustio let zato što se zapričao sa mnom. Da je u jednom trenutku shvatio da će to da se desi, ali da naprosto nije želeo da propusti priliku da dobije moj broj telefona, te da je nakon poslovnih sastanaka i jurnjave odlučio makar jednom u životu da pomisli #SamoOpušteno. Sada smo već godinu dana zajedno, a i on i ja često volimo da kažemo kako u životu nismo imali bolje odluke do tih da ja odem sama na godišnji, a on da propusti avion.“

Dakle, #SamoOpušteno, jer dok god vi jurite prilike i stvari, one se izmiču. Kada zaboravite na njih i kada se budete najmanje nadali one će početi da vam se dešavaju!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.