SRBIN SE VRAĆAO IZ GRČKE KAD MU SE DESIO UŽAS! Ovo je UPOZORENJE ZA SVE, može svakome da se desi!
Ilustracija / Sve je veći broj građana Srbije koji na putu za Grčku postaju žrtve drumskih razbojnika, Foto: Profimedia

užas

SRBIN SE VRAĆAO IZ GRČKE KAD MU SE DESIO UŽAS! Ovo je UPOZORENJE ZA SVE, može svakome da se desi!

Oni često sa sobom imaju ometače mobilnih telefona kako žrtva ne bi pozvala stručnu službu za pomoć

Objavljeno:

Na fejsbuk grupi Live from Greece Z.D. napisao je status upozorenja svim turistima iz Srbije koji se vraćaju sa letovanja iz Grčke.

Naime, kako je opisao u statusu njega je automobil bugarskih tablica pokušao da zaustavi na nekih 50 kilometara od granice i opljačka.

Prenosimo status kako biste videli o čemu se radi:

“Pozdrav svima.… danas sam ušao planski na grupu zbog jednog obaveštenja-upozorenja!!!! Na povratku juče iz Grčke naleteo sam, na nekih 50 km od granice, na BMW 3 bugarskih tablica koji je pokušao da me zaustavi kao da mu treba nešto… Čitao sam ranije o tome i ne verujem da mi se desilo… NIKAKO nemojte da stajete… odustali su posle dva preticanja i okrenuli se...”, napisao je Z.D.

Sve je veći broj građana Srbije koji na putu za Grčku postaju žrtve drumskih razbojnika, koji ih pljačkaju ili varaju prodajući im lažno zlato. Ovi moderni „hajduci“ uglavnom su rumunski ili bugarski državljani, a turiste vrebaju na putu Solun-Evzoni, kao i na delu auto-puta kod Asprovalte.

Oni često sa sobom imaju ometače mobilnih telefona kako žrtva ne bi pozvala stručnu službu za pomoć. Dok naivni turisti koji se zaustave pokušavaju da pomognu i reše problem „nesrećnom putniku“, druga ekipa odlazi do vozila koje je turista ostavio i uzimaju mu torbicu, novčanik, telefon i sve što je ostavio nezaštićeno – zato budite oprezni na putoivanju.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.