SUTRA VELIKO IZNENAĐENJE ZA SVE U SRBIJI: Očekuje nas PROMENA VREMENA!
Vreme / Ilustracija, Foto: Zorana Jevtić

VREMENSKA PROGNOZA V

SUTRA VELIKO IZNENAĐENJE ZA SVE U SRBIJI: Očekuje nas PROMENA VREMENA!

U Beogradu će sutra biti pretežno sunčano uz umeren severozapadni vetar

Objavljeno:

U Srbiji će sutra ujutro biti pretežno vedro, samo u južnim i istočnim krajevima još umereno oblačno uz mogućnost kratkotrajne kiše ili pljuskova, a tokomu dana u svim predelima predvidja pretežno sunčano i vetrovito uz niže dnevne temperature za pet do sedam stepeni, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ).

Duvaće umeren severni i severozapadni vetar, koji će u Banatu, na istoku Srbije i u brdsko-planinskim predelima biti povremeno i jak. Najniža temperatura biće od 16 do 23 stepena, a najviša od 26 na zapadu do 31 stepena Celzijusa na istoku.

U Beogradu će sutra biti pretežno sunčano uz umeren severozapadni vetar. Najniža temperatura će biti oko 21, a najviša oko 27 stepeni Celzijusa.

U narednih sedam dana u Srbiji će biti pretežno sunčano. U subotu i nedelju maksimalna temperatura u većini mesta biti od 26 do 30 stepeni, a u ponedeljak i utorak nagli porast temperature na više od 35 stepni. U sredu i četvrtak temperatura će biti u padu, od 30 do 32, a u brdsko-planinskim predelima u sredu posle podne, uz lokalni razvoj oblačnosti, očekuje se redja pojava kratkotrajnih pljuskova i grmljavine.

U Beogradu se predvidja slično vreme u istom periodu.

Biometeorološka prognoza za petak, 28. jun 2019: Biometeorološka situacija može nepovolјno delovati na osobe sa povišenim krvnim pritiskom, astmatičare i psihički obolele. Meteoropate mogu imati tegobe u vidu glavobolјe, bolova u mišićima i razdražlјivosti.

BONUS VIDEO:

PREVRNUTI KAMION NEZAUSTAVLJIVO JURI KA NJIMA! Gledali su smrti u oči, ali ih je bog pogledao! (VIDEO)

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.