OVO JE SUDBINA SRPSKOG NARODA! Šokantno predviđanje PATRIJARHA PAVLA!
Mnoga sveštena lica i monasi imali su prilike da za njegovog života razgovaraju sa pokojnim patrijarhom Pavlom, Foto: Printscreen

upozorio nas

OVO JE SUDBINA SRPSKOG NARODA! Šokantno predviđanje PATRIJARHA PAVLA!

Malo kojim ljudima se poveravao kad je reč o budućnosti i budućim događajima!

Objavljeno:

Mnoga sveštena lica i monasi imali su prilike da za njegovog života razgovaraju sa pokojnim patrijarhom Pavlom. Međutim, malo kojim ljudima se poveravao kad je reč o budućnosti i budućim događajima.

Na Kosmetu, monah Jovan Sinđelić i danas čuva u potpunoj tajnosti spise koje se premeštaju iz bezbednosnih razloga svakog meseca. Trenutno se nalaze u Pećkoj Patrijašiji, a uvid u dokumente ima svega par ljudi, za koje je patrijarh odredio kao čuvare.

Monah Jovan, koji je sada već u poznim godinama u razgovoru sa novinarom Aleksandrom Restakom, tvrdi da u jednom delu dokumenta stoje reči patrijarha Pavla u kojima on upozorava na konačne dane sveta, barem onakvog kakvog ga poznajemo. Patrijarh je tako navodno upozorio da će u poslednjim danima Srpska pravoslavna crkva biti u velikoj krizi, jer će izgubiti poštovanje i uticaj na ljude, što će dovesti do totalnog širenja ateizma i modernog stila života.

Patrijarh je upozorio na to da će u Evropi biti udar na hrišćane, što uključuje i katolike. Monah Jovan napominje da naseljavanje islamista u Evropi predstavlja početak tog verskog rata.

Pavle je takođe napomenuo više puta u dokumentu da će KiM biti vraćeno Srbiji, jer ga iz nekog razloga Albanci više jednostavno neće hteti, a prema rečima monaha Jovana to je već počelo da se dešava masovnim odlaskom Albanaca sa Kosmeta.

Na kraju se dodaje i da će Rusija i Srbija napraviti konačnu podelu na Balkanu u vidu teritorija nakon konačnog sukoba u kojima ćemo mi završtiti na strani pobednika.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Nacionalist.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.