FANTASTIČNI POPUSTI U TRAVELLAND-U SAMO DO 30. JUNA!
U mirnom delu Afitosa, na udaljenosti od oko 300 m od divne peščane plaže sa krupnim peskom i kristalno čistim morem, smešten je Aristoteles Beach Resort 4*. Sastoji se iz 8 odvojenih zgrada na 3 sprata, Foto: Promo

obezbedite sebi aranžman

FANTASTIČNI POPUSTI U TRAVELLAND-U SAMO DO 30. JUNA!

Zbog ovih sjajnih ponuda, koje su aktuelne do 30.6, Travelland je za vas otvoren i u nedelju 30.6. od 10h do 17h

Objavljeno: 13:32h

Organizovanje godišnjeg odmora vam zadaje brige? Možete se opustiti jer „Travelland“ je za vas pripremio ponude koje se ne odbijaju: širok izbor najboljih hotela u Grčkoj uz popuste do neverovatnih 60%!

foto: Promo

Zbog ovih sjajnih ponuda, koje su aktuelne do 30.6, Travelland je za vas otvoren i u nedelju 30.6. od 10h do 17h.

foto: Promo

U mirnom delu Afitosa, na udaljenosti od oko 300 m od divne peščane plaže sa krupnim peskom i kristalno čistim morem, smešten je Aristoteles Beach Resort 4*. Sastoji se iz 8 odvojenih zgrada na 3 sprata . Uz recepciju otvorenu 24h i internet konekciju, gostima su na raspolaganju: bazen, restoran, barovi, mini market, teren za košarku, šah, kao i besplatan parking za goste hotela. Za ovaj hotel aktuelni su popusti do 60% pa se cena za 10 noći all inclusive za dvoje odraslih i dvoje dece do 6 i 12 godina kreće već od 924€!

Na krajnjem jugu Kasandre, prvog prsta Halkidikija, nedaleko od mesta Paliouri smešteno je termalno spa odmaralište Miraggio Thermal Spa & Resort 5*. Hotel raspolaže otvorenim bazenima, terenima za sportove, dečjim igralištem, restoranima i barovima i, naravno, spa centrom. Ponuda vrhunskog spa centra obuhvata veliki izbor usluga i sadržaja, kao što su termalni bazeni, specijalni tuševi i hidromasaža. Sobe su prostrane i lepo uređene. Svaka smeštajna jedinica sadrži klima uređaj, satelitsku televiziju i terasu ili balkon. Za luksuzni Miraggio Thermal Spa & Resort 5* aktuelni su popusti do 47%!

foto: Promo

Dion Palace Beauty & Spa Hotel 5* je poznat po svojoj plaži odlikovanoj plavom zastavicom, koja je svedok njene lepote i čistoće. Hotel je nedavno renoviran i poseduje veliki broj luksuzno opremljenih soba sa očaravajućim pogledom na more, Olimp ili vrt. Nudi brojne mogućnosti za odmor i rekreaciju, a posebno je podređen porodicama sa decom, tako da raspolaže i brojnim sadržajima za najmlađe. Iz sadržaja treba posebno izdvojiti spa centar jer je Dion Palace prvi medicinski spa centar u Grčkoj.

Poseduje zatvoreni bazen koji se greje, hamam, saunu, bazen sa vodom sa Olimpa, a u okviru spa centra postoje i razne dodatne usluge kao što su piling, depilacija, teretana, razne vrste masaže, Kleopatrino kupatilo. Sve pogodnosti ovog hotela dostupne su vam uz popuste do 37% pa su cene za 7 noći na bazi polupansiona za dvoje odraslih i dvoje dece do 6 i 12 godina već od 542€! Hotelski kompleks Porto Carras u Neos Marmarasu jedan je od najvećih i najluksuznijih kompleksa čitave Evrope.

foto: Promo

Kompleks poseduje sopstvenu marinu, veliku privatnu plažu dužine oko 2 km, heliodrom, pozorište, bioskop, podrum najboljih vina sa vinotekom, bazene, jakuzzi... Za ljubitelje sporta tu su fitnes centri, ronilački, jahački i jedriličarski klub, kao i uslovi za bavljenje svim klasičnim i vodenim sportovima. Hoteli Porto Carras Meliton i Porto Carras Sithonia izdvajaju se svojim luksuzom, ponudom i uslugom, a za oba je aktuelan popust do neverovatnih 52%!

Na poluostrvu Halkidiki, nadomak mesta Kriopigi nalazi se Kassandra Palace Hotel, u predivnom vrtu, okružen borovima i maslinama. Hotel raspolaže brojnim sadržajima koji će upotpuniti vaš odmor: restoran, barovi, bazeni, igralište za decu, tereni za sportske aktivnosti... Od 2012. godine gostima na raspolaganju je potpuno nov unutrašnji bazen i potpuno opremljen fitnes studio.

foto: Promo

Takođe je tu i nov SPA centar sa saunom i salonom lepote, gde sve tretmane rade kvalifikovani i iskusni terapeuti. Prednost Kassandra Palace hotela je i velika površina koju zauzima: oko 7 hektara zelenila, parkova i sportskih terena, a tu je i privatna peščana plaža. Sobe su savremeno opremljene, udobne, svetle i prozračne. Aktuelni popusti za ovaj hotel su do 41%.

Nedaleko od gradića Uranopolisa, oko 110 km od Soluna, nalazi se Alexandros Palace Hotel 5*, smešten na zelenoj padini sa privatnom plažom, wellness centrom i teniskim terenom. Sastoji se iz savršeno udobnih soba, studija i luksuznih apartmana. Odlična hrana, ljubazno osoblje, veliki i dečiji bazen, bilijar, dečje igralište i mnogi drugi sadržaji učiniće vaš odmor nezaboravnim. Za ovaj hotel aktuelni su popusti do 27%, a 7 noći na bazi polupansiona za dvoje odraslih i dete do 12 godina možete obezbediti po ceni već od 410€!

foto: Promo

Grand Otel u Haniotiju smešten je na samoj obali, u blizini gradskog parka. Raspolaže sopstvenom plažom, bazenom i parkingom i nudi izuzetnu uslugu restorana i barova. Svetle i prozračne sobe su klimatizovane i imaju balkon sa pogledom na more ili selo. Hotel raspolaže još i sadržajima za sportove na vodi. Uz popuste do 52% 7 noći na bazi polupansiona za dvoje odraslih i dvoje dece do 12 i 6 godina možete obezbediti po ceni od 435€!

Grand Victoria Hotel 2* nalazi se oko 400 m od centra Haniotija i 350 m od plaže. Hotel ima baštu i mali bazen, restoran, bar. Smešten je na mirnoj lokaciji i idealan za opuštanje. Sve sobe poseduju klima uređaj, satelitsku televiziju, telefon, terasu i kupatilo, dok neke imaju i čajnu kuhinju. Uz popust do 37% 7 noći na bazi polupansiona za dvoje odraslih i dvoje dece do 12 i 6 godina možete rezervisati po fantastičnoj ceni već od 458€! Takođe, aktuelan je i popust od 4% na uplate u celosti.

foto: Promo

„Travelland“ je za vas otvoren svakog radnog dana od 9 do 20, subotom do 16h, a radiće i u nedelju 30.6. od 10 do 17h!

Zainteresovani mogu izvršiti rezervacije u turističkoj agenciji „Travelland“, na adresi Dobračina 43, u Beogradu a više informacija mogu pronaći na internet prezentaciji ove agencije http://www.travelland.rs/

foto: Promo

Za najaktuelnije ponude, dodajte nas na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

foto: Promo

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.