PALMA JE NAPRAVIO HAOS U STUDIJU PINKA! Rekao je šta ZAISTA misli o Vučiću i Dačiću, a onda je nastao MUK
Dragan Marković Palma, Foto: Printscreen

PALMA REKAO ISTINU

PALMA JE NAPRAVIO HAOS U STUDIJU PINKA! Rekao je šta ZAISTA misli o Vučiću i Dačiću, a onda je nastao MUK

Nije pitao usta šta govori...

Objavljeno: 21.06.2019. 11:39h
  • 43

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma gostovao je na TV Pink.

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma osvrnuo se na pitanje Kosova i Metohije, kao i na sastanak koji je bio u Berlinu i najavljeni sastanak u Parizu.

- Kada govorimo o pitanu Kosova i Metohije i o sastanku koji je bio u Berlinu i najavljenom sastanku u Parizu, tu su poražene dve najveće evropske sile, Nemačka i Francuska. I to od Tačija i Haradinaja. Da oni pozivaju kosovske Albance više puta i da im unapred kažu šta će biti tema i na kraju ništa od svega toga. Zašto Francuska i Nemačka ne kažu kosovskim Albancima ukinite takse dok traju razgovori u Parizu, pa da vidimo ko je u pravu, šta su vaši argumenti, a šta su argumenti Srbije i da počnemo dijalog koji je neophodan i za jedne i za druge - izjavio je predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma gostujući na TV Pink.

- Moj predlog je da Emanuel Makron i Angela Merkel, kao prve mere uvedu kosovskim Albancima da ne mogu da dobiju vizu za ulazak u Nemačku i Francusku. Zato im ne trebaju ni Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija ni Evrpska unija. Vi kao dve najmoćnije evropske sile možete takvu odluku da donesete. Međutim, očigledno je da kosovski Albanci imaju podršku, ne baš 100 posto Nemačke i Francuske i imaju podršku i nekih drugih država članica Evropske unije i zato se tako i ponašaju Makron i Merkel“, rekao je Marković.

- Mi sada ne možemo da predvidimo šta će se u narednom periodu dešavati. Prvo treba da se konstituiše Evropski parlament, pa da se izaberu nova lica i evropski komesar i svi ostali. I onda ćemo opet sve ispočetka. To je kao sudski proces kada se zameni sudija i onda proces počinje od nule. I mi ponovo treba da pričamo ko je Srbija, šta je Srbija, a vreme prolazi. Srbiji ostaje da se bori za istinu i međunarodno pravo“, ocenio je predsednik Jedinstvene Srbije.

- Moram da pohvalim predsednika Vučića koji vodi veoma dobru politiku, da je Srbija za kompromis i siguran sam da nikada neće dozvoliti da nam se desi ono što se desilo 1999. godine. Takođe ministar spoljnih poslova Dačić veoma dobro radi. Kada govorimo o opoziciji u Srbiji i njihovim pretnjama predsedniku Srbije, ja bih bio najsrećniji, kao i građani Srbije, kada bi opozicija pretila programom. Da kažu naš program je bolji od vašeg, a ne da prete - rekao je Dragan Marković Palma gostujući u jutarnjem programu TV Pink.

BONUS VIDEO:

JAŠI, VRTI, TRAS...! Šokiraćete se kada vidite šta rade đaci kada nema nastavnika u učionici! (VIDEO)

(Espreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media