ZAKUKAO, SAMO ŠTO NE ZAPLAČE! Milogorski glumac psovao majku svim Srbima, a sad POKUŠAVA DA SE OPERE! (FOTO)
Zakukao, samo što ne plače!, Foto: Facebook/Zoran Vujović

pere se

ZAKUKAO, SAMO ŠTO NE ZAPLAČE! Milogorski glumac psovao majku svim Srbima, a sad POKUŠAVA DA SE OPERE! (FOTO)

Tvrdi da je njegov govor mržnje "pogrešno protumačen"

Objavljeno:

Crnogorski glumac Zoran Vujović, koji je svojim statusom na Fejsbuku osuo govor mržnje prema Srbima, nazivajući iz "izdajnicima", "neznalicama", "izrodima", stavljajući se tako na stranu milogoraca koji žele da otmu sve srpske svetinje u Crnoj Gori, izgleda se pokajao zbog svojih psovki i uvreda, pa se ponovo oglasio na društvenoj mreži.

Pošto je prvo obrisao svoj status u kojem je psovao i vređao Srbe, sada je napisao drugi gde tvrdi da su njegove reči bili "upućene svima koji su hteli da zavade Srbe i crnogorce".

- Pored svega sto se događa, višedecenijski u Crnoj Gori, i Srbiji, od strane onih koji na dnevno-političkom, društvenom, javnom i svakom drugom nivou, pod okriljem riječi demokratija "vladavina naroda", pod okriljem slobode izražavanja, gde svakodnevno slušamo govore mržnje, pozive na rat, vulgarnosti svih mogućih vrsta, kojima ciljano, sve nas otrovaše i ostrastiše u pogrešnom pravcu, ne bismo li se što bolje međuzavadili, ispade moja izjava najveći neprijatelj srpskom narodu u Crnoj Gori, Srbiji pa i šire.

Moje reči bile su upućene svima onima koji, i ovom prilikom je više nego očigledno i potvrđeno, nas uspeše među sobom potrovati. Svojim jezikom, jezikom glumca posvećenog kulturi dijaloga, zdravog diskursa, jezikom koji ne poznaje granice da bi izrazio ono što misli, jezikom koji ubada i vređa, jezikom koji boli i mene i druge, jezikom koji nije jezik - njega niko ne razume, rekao sam na društvenoj pozornici, a teatar je ništa u odnosu na pozorište koje nam se svakodnevno, jezikom interesa, jezikom otrova servira, ono što mislim o onima koji nas potrovaše, ono što mislim o onima koji mene zavadiše sa onima koji tobože do sad nijesu čuli ovaj jezik pa ga tobože i ne razumeju i ne shvataju. Ovo je monolog jednog glumca, neka mi bude i zadnji, koji za dvadeset godina bavljenja svojom profesijom, a kažu da sam odličan glumac, nije uspeo ovoliku pažnju nikad da privuče.

Svojim radom, svojom emocijom, svojom suzom, svojim osmehom, svojom ljubavlju, svojom pesmom, svojom psovkom, svojim epitafom, svojim psaltišom. Ovo je drugi moj monolog, neka mi se i ne računa, pošto je prošao moj zadnji: izvinite svi dobri ljudi u Crnoj Gori i Srbiji i šire koji ste se pronašli, a nije se na vas odnosilo - napisao je.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.