HITNO UPOZORENJE! DA LI OPET STIŽE STRAVIČNO NEVREME? Počela kiša, narandžasti meteoalarm i dalje na snazi
Nevreme, Foto: Marina Lopičić

Ponovo nevreme

HITNO UPOZORENJE! DA LI OPET STIŽE STRAVIČNO NEVREME? Počela kiša, narandžasti meteoalarm i dalje na snazi

Iako se stanovnici prestonice još nisu oporavili ni od jučerašnjeg potopa, meteorolozi upozoravaju da bi i danas mogle da padnu veće količine kiše

Objavljeno:

Kiša je već počela u pojedinim delovima grada (Novi Beograd, Dorćol...), kao lagano podsećanje Beograđanima da ne treba da se opuštaju, da je i dalje na snazi narandžasti meteoalarm, te da je i danas moguće nevreme, odnosno pljuskovi sa grmljavinom i gradom.

Iako se stanovnici prestonice još nisu oporavili ni od jučerašnjeg potopa, meteorolozi upozoravaju da bi i danas mogle da padnu veće količine kiše. I ono što je najnepovoljnije, početak pljuska se može predvideti samo 30-60 minuta ranije!

RHMZ je izdao hitno upozorenje na jake pljuskove sa grmljavinom za Južno-bački, Nišavski i Zaječarski okrug, ali uz napomenu da "sredinom dana na području Srbije postoji mogućnost za pojavu lokalnih pljuskova sa grmljavinom, a negde i gradom".

Uostalom, kiša već pada u Novom Sadu, Zrenjaninu, Loznici, na Paliću...

Prema podacima od 15.00 časova temperatura u Beogradu je 30 stepeni, vlažnost 52 odsto, pa je utisak kao da je mnogo toplije - 37 stepeni.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.