RUSKI HEROJ ANDIJEV, BORIO SE SA SRBIMA NA PAŠTRIKU I IZGUBIO OKO! Ovo je njegova ISPOVEST o PAKLU na Kosovu
Albert Andijev, Foto: Printscreen / Youtube

HRABRO

RUSKI HEROJ ANDIJEV, BORIO SE SA SRBIMA NA PAŠTRIKU I IZGUBIO OKO! Ovo je njegova ISPOVEST o PAKLU na Kosovu

Objasnio je da Rusija i Srbija imaju zajedničke neprijatelje

Objavljeno: 08:02h

Ruski dobrovoljac iz rata na Kosovu i Metohiji Albert Andijev, održao je govor povodom godišnjice obeležavanja borbe na Paštriku i objasnio da nije važno što je tada izgubio oko, jer sačuvao je srce, i sve dok bude kucalo, on će biti uz srpski narod.

"Dobro veče braćo i sestre, ne znam zašto uvek ponavljam moje ranavanje, ništa posebno o tome nema, vojnički posao. I pre nego što smo ulazili u borbu, ja sam svojim momcima rekao, smatrajte da ste mrtvi, dok god ne pobedimo, vas živih nema, o životu nemojte da brinete" , započeo je Andrijev.

On je takođe dodao da je srpski narod branio zato što imamo zajedničke neprijatelje, i zato što je u suštini branio svoj sopstveni dom.

"Onda kada je počeo džumbus na Balkanu, moji saborci su se uvek borili i bili na strani, ne moram da kažem koga. Nemamo različite neprijatelje, naši neprijatelji su zajednički. Ako ja ovde ne budem došao da branim vašu kuću, taj isti neprijatelj će doći na prag moje kuće. Kada vam padne na pamet da mi se zahvalite, nemojte to da radite, jer sam ja zahvalan vama jer ste mi dali priliku da moju kuću branim dok sam ovde branio vašu kuću" , dodao je.

Pogledajte šta je rekao u videu ispod.

BONUS VIDEO:

MAGIČNI PLES DVA ZALJUBLJENA BELA LABUDA! Koliko samo lepo i moćno izgleda, oduševićete se! (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.