KONAČNO! DEA SE SUTRA VRAĆA NA PINK! Evo šta će konkretno RADITI! (VIDEO)
Dea će sutra biti gost-voditelj u "Novom jutru", a potom će intervjuisati predsednika Srbije Aleksandra Vučića, Foto: Printscreen/ Kurir TV, Filip Plavčić

predomislila se!

KONAČNO! DEA SE SUTRA VRAĆA NA PINK! Evo šta će konkretno RADITI! (VIDEO)

Jedna od omiljenih voditeljki sutra se vraća na TV Pink!

Objavljeno:

Iako je najavljeno da će se Dea Đurđević u "Novo jutro" zvanično vratiti u julu, popularnu voditejku gledaćete već sutra u jutarnjem programu na RTV Pink.

Naime, Dea će sutra biti gost-voditelj u "Novom jutru" - prvo će razgovarati sa svojim kolegom Predragom Sarapom, koji joj već pet meseci čuva mesto pored sebe, a potom će kao prepoznatljivi voditeljski tandem intervjuisati predsednika Srbije Aleksandra Vučića, koji će biti gost "Novog jutra".

Dea je uzbuđena zbog sutrašnjeg gostovanja u jutarnjem, ali i zbog prilike da zajedno sa Sarapom vodi intervju sa predsednikom države.

Sviđa mi se što ću biti gost-voditelj, biće neobično da gostujem u svom jutarnjem programu, gde će Sarapa da mi postavlja pitanja. Očekujte neke nove i ekskluzivne informacije, koje otkrivam samo u svom "Novom jutru". Što se tiče voditeljskog dela, biće mi zadovoljstvo da se vratim posle skoro pet meseci. Očekujte dobar voditeljski tandem koji će opasnim pitanjima možda i iznenaditi predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića. Gledajte nas i uživajte - rekla je Dea, koja je na TV Pink danas došla kako bi se sa Sarapom pripremila za sutrašnji intervju.

Dea smatra da će ovo biti odlična prilika da se pripremi za povratak u "Novo jutro" u julu, jer nema bolje prilike za to od intervjua sa predsednikom Srbije.

To je najbolja priprema za moj povratak. Velika je stvar kada predsednik dolazi u goste, to donosi i najveću gledanost, ako je to ikako moguće, pošto je "Novo jutro" najgledaniji program komercijalnih televizija. To je velika stvar i veoma ozbiljna stvar jer predsednik države nije šala, kao što mnogi pokupavaju da izvrgnu ruglu, posebno na društvenim mrežama. Smatram da je ovo najbolja priprema za povratak u "Novo jutro", pretpremijera - kaže Dea, koja svom poslu pristupa veoma ozbiljno.

Posle skoro pet meseci, ponovo će u studiju sedeti sa Sarapom sa kojim je već uigrana.

Počeo je već sad da mi upada u reč, tako da već vežbamo kao da smo u studiju. Sarapa i ja, to je taj tandem koji ljudi najviše vole da gledaju i biće mi zadovoljstvo - rekla je Dea za kraj.

Dea i Sarapa će sutra sa predsednikom od 8:45 časova razgovarati o brojnim temama - da li je na pomolu diplomatska ofanziva Moskve i Vašingtona i kakav je odgovor Beograda, kako ekonomska stabilnost utiče na pregovaračku poziciju Srbije, preti li deo opozicije dugim cevima ili praznim puškama, o finalnoj borbi protiv korupcije ali i naporima da funkcioneri vladajuće koalicije u svakom trenutku polažu račune narodu, zatim o promenama u Srpskoj naprednoj stranki i odgovorima na izazove vremena.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Pink.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.