OVO JE ČOVEK KOJI SE SUMNJIČI DA JE UKRAO TESTOVE IZ MATEMATIKE! Upoznajte IGORA!
Igor.S., Foto: Printscreen/facebook

OTKRIVEN!

OVO JE ČOVEK KOJI SE SUMNJIČI DA JE UKRAO TESTOVE IZ MATEMATIKE! Upoznajte IGORA!

Igor je otkriven tokom poligrafskog ispitivanja radnika štamparije

Objavljeno: 22:06h

Radnik štamparije u kojoj su štampani testovi male mature Igor S. (42) je osoba koja se sumnjiči za krađu testa iz matematike. On je zadržan u policiji, a po nalogu tužioca biće priveden nadležnom sudu u petak, piše Blic.

Igor je otkriven tokom poligrafskog ispitivanja radnika štamparije koji su učestvovali u procesu štampanja testova. Pao je na poligrafu, a potom i priznao šta je sve uradio sa testovima, što je dovelo do ogromnih problema tokom maturskog ispita u celoj Srbiji.

On je osumnjičen za izvršenje krivičnog dela zloupotreba službenog položaja iz člana 359. Krivičnog zakonika, sa predlogom da mu se odredi pritvor. Zaprećena kazna je od šest meseci do osam godina zatvora. Policija treba još da utvrdi sva povezana lica u lancu daljeg otkrivanja i puštanja u javnost zadataka testa.

Igor S. je inače, otac osmaka iz Osnovne škole "Karađorđe". On je prilikom saslušanja priznao policiji da je tokom procesa štampanja testova za malu maturu iskoristio zastoj u radu štamparske mašine. Stamenković je, dok su drugi popravljali mašinu uzeo test iz matematike, otišao u toalet i tamo ga slikao mobilnim telefonom.

Isprva je kako je posvedočio poslao sliku svom sinu. Igorje ustvrdio da je njegov sin, navodno ne znajući da se radi o originalnom testu, slike prosleđivao dalje. Za sada nije poznato da li je osumnjičeni imao i materijalnu korist od krađe testova.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.