OGLASIO SE VUČIĆ ZBOG VESIĆA! Pročitajte pažljivo šta je PORUČIO zameniku GRADONAČELNIKA Beograda
Aleksandar Vučić, Foto: Prentscren

MISLIO DA NIJE TAČNO

OGLASIO SE VUČIĆ ZBOG VESIĆA! Pročitajte pažljivo šta je PORUČIO zameniku GRADONAČELNIKA Beograda

On je rekao da je "začuđen" ako je tačno to što je navedeno da piše u mejlovima i da u tom slučaju N1 treba da to objasni javnosti

Objavljeno: 18.06.2019. 14:43h
  • 4

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da će zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić morati da odgovara ako je na protivzakonit način došao do internih mejlova novinara i urednika N1.

"Ako je došao protivzakonito, mora da odgovara. Ako mu je dao neko od vaših kolega onda nema za šta da odgovara. Onda je obavestio javnost o nečemu što je bilko važno. Ja sam se iznenadio, ja sam mislio da to nije istina", rekao je Vučić odgovarajući na pitanje novinara N1.

On je rekao da je "začuđen" ako je tačno to što je navedeno da piše u mejlovima i da u tom slučaju N1 treba da to objasni javnosti.

"Nisam video, bio sam siguran da je to možda Vesić izmislio, ne verujem da urednici naređuju novinarima da tako rade. Ko zna, možda je i moguće. Nisam ni urednik, ni novinar N1, a ni zamenik gradonačelnika Beograda", rekao je Vučić.

Podsetimo, Vesić je u ponedeljak optužio N1 za neprofesionalizam i kao dokaz za takvu ocenu naveo interni mejl u koji je, kaže, imao uvid.

Bonus video:

(Espreso.rs / N1)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media