NEKAD SU OVAKVE PLAĆALI NA SAT! Nakon što je CRNOGORSKA SAVETNICA ispljuvala SRPSKU SVETINJU, brutalno je izvređali
Mirna Nikčević, prva savetnica u Ambasadi Crne Gore u Ankari, Foto: Printscreen Facebook / Mirna Nikcevic, Profimedia

brutalno!

NEKAD SU OVAKVE PLAĆALI NA SAT! Nakon što je CRNOGORSKA SAVETNICA ispljuvala SRPSKU SVETINJU, brutalno je izvređali

Tviteraši je nisu štedeli!

Objavljeno:

Mirna Nikčević, prva savetnica u Ambasadi Crne Gore u Ankari, iznela je na Fejsbuku u diskusiji o Trojičindanskom saboru, koji je 15. juna održan ispred Sabornog hrama Hristovog vaskrsenja u Podgorici pregršt uvreda.

Ministarstvo spoljnih poslova Crne Gore ogradilo se od stavova koje je Mirna Nikčević iznela.

Nakon što je u medije dospela prepiska, usledila je gomila negativnih komentara. Ona je odmah nakon toga reagovala tako što se oglasila na društvenoj mreži, "Fejsbuk".

foto: Printscreen Facebook / Mirna Nikcevic

Naime, prvo je napisla, "Ajde sjašite više. Znam da vas boli. Ali mene zabolje još više!", a onda se opet oglasila.

A, nakon novih osuđujućih komentara napisala je samo "ahahah". Mnogi su pretpostavili da je u pitanju nedostatak argumenata.

Podsećamo, ona je u jednoj prepisci sa izvesnom Irenom Tatar napisala da bi "zapalila Dajbabe i sve popove“! Radi se o manastiru Mitropolije crnogorsko-priorske koji se nalazi u istoimenom selu, nedaleko od Podgorice.

- Irena, što se tiče Dajbaba išla sam da se zajebavam s popovima mrznim, a i Tebi se sviđao otac Lazar, nek ti Bog oprosti. Odluči se, ili si za tekovine liberala ili koljača primitivnih. I to s duhovnošću nema veze, čisto sujeverje. Ali, baš ne mogu vjerovat da ti to nije jasno. Iskreno, zapalila bih hram i sva goveda tamo, napisala je savetnica.

foto: Printscreen/facebook

Nakon što je nastavila sa uvredama, osvanuli su novi negativni komentari koji su bili brutalni.

Tviter doslovno gori, a Mirna se još jednom obratila Srbima rečima, "navalite četnici" i to na društvenoj mreži, "Fejsbuk". Niko joj nije ostao dužan u komentarima.

A, odgovora nije bilo od crnogorske Ambasade u Turskoj, ali su na govor mržnje osoblja iz diplomatskog predstavništva države odgovorili iz Ministarstva spoljnih poslova.

- Stavovi i komentari Mirne Nikčević, savjetnice u Ambasadi Crne Gore u Ankari, iznijeti na ličnom profilu na društvenoj mreži Fejsbuk u prepisci sa prijateljima, ni na koji način ne odražavaju stavove ovog Ministarstva, niti države Crne Gore - kazali su iz resora.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.