Da li ste i vi UNSMOK-eri?
„Unsmoke your world“, Foto: Promo

promo

Da li ste i vi UNSMOK-eri?

”Ako ne pušiš, nemoj da počinješ. Ako pušiš, prestani. Ako ne prestaneš, promeni

Objavljeno: 11:32h

„Svet bez duvanskog dima je moguć i potreban. Zbog toga je važno da svi punoletni pušači u našem okruženju imaju podršku na putu ka prestanku pušenja. Znate li ko danas ulaže ogrome napore u podstrekivanje milijarde pušača na svetu da se oslobode duvanskog dima? Mi!“, kaže Saška Ognjanović iz kompanije Filip Moris (Philip Morris), najvećeg globalnog proizvođača duvanskih proizvoda.

Unsmoke your world“ je kampanja kojom kompanija Filip Moris šalje jasnu poruku javnosti da razume neophodnost da nam se svet bez duvanskog dima što pre dogodi. Isto tako razume da se ne smeju ignorisati pušači koji jednostavno neće odustati od cigareta.

Zbog toga se kampanja zasniva na tri poruke u kojima se svako može pronaći. I zahvaljujući kojima svako može postati UNSMOKE-er:

”Ako ne pušiš, nemoj da počinješ. Ako pušiš, prestani. Ako ne prestaneš, promeni.“

„Promeni“ je tek poslednji u nizu saveta, jer samo oni koji neće da se odreknu cigareta treba da se opredele za alternative koje su manje štetne kako za njih tako i za ljude u njihovoj okolini.

„Svi u okruženju imamo pušača – to je naš dragi prijatelj, član porodice, kolega. To smo mi. Naša želja je da se ujedinimo, da svi postanemo „unsmokeri“ i zajedno stvaramo bolji, čistiji svet“, zaključila je Saška.

Ovu poruku javnosti kompanija Filip Moris poslala je i učešćem na najvećoj tim bilding trci u Srbiji „Belgrade Business Run“ koja je održana po četvrti put u Beogradu. Svojim „Unsmoke“ majicama poručili su da veruju u budućnost bez duvanskog dima.

(Espreso.co.rs / Promo tekst)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.