AKO SE PRIJAVITE ZA OVAJ POSAO GODIŠNJE MOŽETE DA ZARADITE 225.000 evra! Konkurs ističe USKORO
Konkurs ističe USKORO, Foto: Profimedia

prilika!

AKO SE PRIJAVITE ZA OVAJ POSAO GODIŠNJE MOŽETE DA ZARADITE 225.000 evra! Konkurs ističe USKORO

Godišnja primanja mogu iznositi čak 200.000 britanskih funti

Objavljeno: 13.06.2019. 15:08h

Vodeća agencija koja se bavi pronalaskom i zapošljavanjem medicinskog kadra širom Evrope, Paragona, u potrazi je za još 70 specijalista porodične medicine koji će raditi u engleskim grofovijama Herfordšajr i Zapadni Eseks. Konkurs je otvoren do 22. juna, a na njega se mogu prijaviti i specijalisti iz Hrvatske.

Agencija im u dogovoru sa britanskim Državnim zavodom za javno zdravstvo (NHS) garantuje da se uslovi postignuti za vreme Bregzita neće menjati, a lekarima se nude godišnje plate u iznosu od 70.000 do 200.000 britanskih funti.

Ponuda je namijenjena lekarima u mnogim zemljama Evropske unije, uključujući Hrvatsku, Bugarsku, Grčku, Italiju, Litvaniju, Poljsku i Španiju. Sledeća klasa regrutiranih specijalista porodične medicine imaće priliku da radi u dva najatraktivnija područja Ujedinjenog Kraljevstva, a orijentacijski kursevi za zainteresovane za rad u Velikoj Britaniji održaće se u Poljskoj, u blizini Varšave, počev od 12. avgusta, kao i početkom novembra.

- Porodični lekari prvobitno provode oko 17 sati nedeljno u svojoj praksi zarađujući oko 70.000 britanskih funti godišnje. Nakon razdoblja prilagođavanja, opseg posla se povećava na 37,5 sati sedmično, a godišnja primanja rastu do 80.000 britanskih funti. Potom, nakon dve do tri godine specijalista porodične medicine može zarađivati i do 90.000 funti godišnje - kaže Kinga Lozinska, generalna direktorka Paragone.

Osim toga, mnoge britanske bolnice i klinike koje su angažovale Paragonu traže doktore za rad na neodređeno vreme ili za sklapanje poslovnih partnerstava, pa čak i za rukovodeće pozicije. U poslednjem slučaju, godišnja primanja mogu iznositi čak 200.000 britanskih funti.

BONUS VIDEO: 

(Espreso.rs / Poslovni dnevnik)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media