ZAPADNI NIL HARA PANČEVOM! Pazite se, virus je otkriven NA 5 LOKACIJA
Pazite se, virus je otkriven NA 5 LOKACIJA, Foto: espreso.co.rs

upozorenje

ZAPADNI NIL HARA PANČEVOM! Pazite se, virus je otkriven NA 5 LOKACIJA

Zaprašivanje će početi u subotu u kasnim popodnevnim satima

Objavljeno:

Kako prošla subota ipak nije bila kobna za komarce, Gradska uprava Pančeva rešila je da se sa njima obračuna svim raspoloživim sredstvima. Kako su rekli u gradskom Sekretarijatu za ekologiju, naredne subote, 15. juna, komarci će se prskati iz aviona, sa zemlje i sa vode.

Broj komaraca se zaprašivanjem od 8. juna smanjio, ali je na nekim lokacijama još uvek prevelik broj, o čemu svedoče i brojni komentari Pančevaca, pa su iz Sekretarijata odlučili da se na celoj teritoriji Pančeva i naseljenih mesta koja pripadaju Pančevu na komarce udari svim raspoloživim sredstvima. Tako će se iz aviona prskati površina od oko 7.000 hektara, a sa zemlje oko 3.000 hektara.

Nakon prskanja komaraca prošle subote izvršena je analiza i utvrđeno je da komaraca - nosilaca virus Zapadnog Nila ima na pet lokacija: u Glogonju, u Pančevu kod fabrike stakla i kod bolnice, u Banatskom Brestovu i u Starčevu.

Zaprašivanje će početi u subotu u kasnim popodnevnim satima, kada temperatura bude povoljna kako bi efekat zapršivanja bio što bolji.

BONBUS VIDEO: ĐILASA NISMO NAPALI, ALI ON FABRIKUJE REALNOST: Aktivisti Marks 21 o sukobu na protestu, ALI I REŠENJU ZA KOSOVO! (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.