ALEKSANDAR JELIĆ PONOVO VARA LAKOVERNE! Poznati SMS prevarant NA SLOBODI, žrtve se javljaju, on opet operiše (FOTO)
Žrtve se javljaju, on opet operiše, Foto: Stock

budite obazrivi!

ALEKSANDAR JELIĆ PONOVO VARA LAKOVERNE! Poznati SMS prevarant NA SLOBODI, žrtve se javljaju, on opet operiše (FOTO)

Ova varalica već godinama uzima lakovernim ljudima novac na istu foru

Objavljeno:

Ako ovih dana dobijete poruku sa nepoznatog broja, u kojoj se od vas traži da uplatite 2.000 dinara, verovatno ćete biti pokradeni od strane Aleksandra Jelića.

Naime, Aleksandar Jelić iz Sevojna dugi niz godina vara građane slanjem SMS poruke u kojoj traži novac.

Na društvenim mrežama objavljena je poruka koju je korisnik društvene mreže dobio od Jelića, što znači da je poznati prevarant ponovo u akciji!

"Uplati mi ujutru u 8h 2000 dinara u Posti na Post Net. Uputnicu ali ovom čoveku. 1.) Prezime i ime: Jelić Aleksandar. Tel. za Post Net Uputnicu: 063/817 - 24 - 43", piše u poruci.

U komentarima na pomenutu objavu javio se još jedan Tviteraša, koji je dobio istu poruku, ali je mislio da je u pitanju greška.

Činjenica je da je na Jelićevu prevaru naselo mnogo ljudi, misleći da pomaže poznaniku u nevolji, i ne proveravajući broj sa kog je stigla poruka. Ako se "upecate", Jelić je zaradio!

Sumnja se da je ovaj prevarant proteklih godina ostvario imovinsku korist veću od 20 miliona dinara. Prema pisanju medija Aleksandar Jelić je više puta hapšen i neko vreme je proveo u zatvoru, ali sada je na slobodi i ponovo "hara".

Jelić uvek ima isti sistem varanja. Kupi pripejd karticu i dok ima kredita, šalje poruke na nasumično izabrane brojeve.

Podsetimo, stvarna osoba koja se zove Aleksandar Jelić i živi u Novom Sadu postala je slučajna žrtva ovog prevaranta, jer sa svakom novom prevarom lažnog jelića, pravi Jelić dobija veliki broj poziva i poruka.

U slučaju da vam ovih dana stigne poruka sa nepoznatog broja, ne nasedajte!

BONUS VIDEO: ĐILASA NISMO NAPALI, ALI ON FABRIKUJE REALNOST: Aktivisti Marks 21 o sukobu na protestu, ALI I REŠENJU ZA KOSOVO! (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.