ISPLANIRALA SAM MAGIČNO PUTOVANJE, a onda shvatila da sam pošla BEZ NOVCA! Samo jedna stvar me je spasila!
Samo jedna stvar me je spasila!, Foto: Profimedia

rešenje za sve probleme

ISPLANIRALA SAM MAGIČNO PUTOVANJE, a onda shvatila da sam pošla BEZ NOVCA! Samo jedna stvar me je spasila!

Visa Platinum pruža brojne pogodnosti, a ono što će obradovati mnoge, definitivno je visok kreditni limit

Objavljeno: 09:11h

Drugarica je došla na genijalnu ideju da nas pet, večitih drugarica, povede na svoje devojačko veče. I to u Maroko. Ni manje ni više. Nezapamćena avantura koja se ne propušta, to garantujem.

Dogovor je bio da ona plati avionske karte, a svaka za sebe da obezbedi džeparac. Euforija, uzbuđenje i nestrpljenje su nas obuzeli, a kako je novopečena mlada sve organizovala za samo dva dana, najveći problem je bio škripac od vremena sa kojim smo bile suočene.

Dobro raspoloženje i sva propratna oprema nisu manjkali. Kada smo stigle nastupio je apsolutni osećaj blaženstva. Mislila sam da ništa ne može da pođe po zlu i pokvari taj mir koji me je obuzeo.

Odjednom, kao grom iz vedra neba, samo mi je kvrcnulo u glavi. Da li sam ponela novac? Da li je moguće da sam došla u Maroko bez prebijenog dinara u džepu? Isti onaj osećaj kad ne znate da li ste isključili šporet. Počinjem da premotavam film u glavi... Sećam se da je novac bio na stočiću, da sam rekla sebi "ubaci u novčanik", a onda me je pozvala Ivana i rekla da odmah siđem... Tu se film završava. Počela sam panično da preturam po torbi, ali džaba.

Ponela sam novčanik bez novca! Da, toliko sam bila ushićena zbog pet dana sa svojim ljudima na jednom magičnom putovanju, da sam na keš potpuno zaboravila!

A onda mi je sinulo! Kartica! Daaa, da, daa! Moja Visa Platinum je bila u novčaniku! Novac mi u stvari nije ni potreban!

Visa je prihvaćena na milionima lokacija u više od 200 zemalja, tako da sam mogla da koristim svoj novac u bilo kom trenutku.

Iako sam na momenat pomislila da je čarobno putovanje propalo, Visa Platinum me je spasila, apsolutno. Kada sam shvatila da je to što sam zaboravila novac i ponela moju Visa Platinum karticu, u stvari bila pametna odluka (doduše, neplanirana), istražila sam o tom malom čestvrtastom, pa slobodno mogu reći blagu, koje posedujem.

Popusti na hotele, iznajmljivanje vozila, putne aranžmane i još gomilu stvari, samo su neke od stvari zbog kojih sam nakon kratkotrajnog pakla koji sam prošla rovareći po torbi za novčanicama, rešila da Visu Platinum nosim sa sobom baš svuda.

Možda će neverne Tome sada reći kako plaćanje Visa karticama u inostranstvu nije bezbedno kao kod kuće, ali u stvari to nije istina. U drugim zemljama zaštićeni ste kao i u Srbji.

Naime, Visa Platinum nije poput drugih. Ona sarađuje sa bankama u cilju zaštite vaše kartice i plaćanja pomoću najsavremenijih sistema za otkrivanje prevara i timova koji su posvećeni vama svakog dana, u svakom trenutku.

Ako vam, ne daj Bože, Visa debitna ili kreditna kartica bude iskorišćena u prevari prilikom putovanja, možete vratiti svoj novac. Ukoliko se vaša kartica nađe na meti nečijih "dugih prstiju", ili je jednostavno izgubite, samo kontaktirajte svoju banku i oni će organizovati zamenu kartice ili vam pomoći da obezbedite hitan transfer novca.

Visa Platinum pruža brojne pogodnosti, a ono što će obradovati mnoge, definitivno je visok kreditni limit.

Pribeležite negde da Lounge Key poslovne salone možete posetiti besplatno sa Visa Platinum karticom, a tu je i putno osiguranje. Naime, sa multi-trip putnim osiguranjem, vi kao vlasnik kartice i vaša porodica ste pokriveni na svim putovanjima u trajanju do 90 dana.

Neopisivo dobra avantura protekla je u najboljem društvu i sa najboljim ličnim saputnikom. Mojom Visa Platinum karticom.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.