OPET NAS UPOZORAVAJU NA STRAŠNO NEVREME! Evo šta PRETI Srbiji!
Evo šta PRETI Srbiji!, Foto: Beta / Dragan Gojić

saopštenje RHZS

OPET NAS UPOZORAVAJU NA STRAŠNO NEVREME! Evo šta PRETI Srbiji!

Najniža temperatura oko 16, a najviša oko 27 stepeni C

Objavljeno:

Republički hidrometeorološki zavod izdao je novo upozrenje za područje Srbije na jake pljuskove, grmljavinu i lokalnu pojavu grada.

U saopštenju RHZS se navodi da će do kraja dana na području Srbije biti nestabilno sa pljuskovima i grmljavinom. Lokalno se očekuje velika količina padavina i pojava grada, naročito na severu.

Sutra će na području Srbije biti promenljivo oblačno i malo toplije, ujutru i pre podne na severu i istoku, a posle podne ponegde i u brdsko-planinskim predelima kratkotrajna kisa i pljuskovi sa grmljavinom. Vetar će biti slab i umeren, južni i jugoistočni.

Najniža temperatura od 12 do 17 stepeni C, a najviša od 25 do 28. U Beogradu će sutra biti takodje promenljivo oblacno i malo toplije, ujutru i pre podne kratkotrajna kisa ili pljusak sa grmljavinom, posle podne suvo sa duzim suncanim periodima. Duvaće slab vetar, južni i jugoistočni.

Najniža temperatura oko 16, a najviša oko 27 stepeni C.

U narednih sedam dana u Srbiji će biti pretežno sunčano i toplo sa maksimalnom temperaturom od 28 do 32 stepena, samo se posle podne uz lokalni razvoj oblačnosti očekuje retka pojava kratkotrajnih pljuskova sa grmljavinom uglavnom u brdsko- planinskim predelima.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.