Tužakaju se zbog jabuka, katanaca i još luđih razloga: 8 najluđih srpskih sudskih sporova (GIF)

naša posla

Tužakaju se zbog jabuka, katanaca i još luđih razloga: 8 najluđih srpskih sudskih sporova (GIF)

Za nepoverovati su stvari oko koji se tuži narod u Srbiji, a najčešće rodbina
Objavljeno:
Srbija u životu završite na sudu.
Osuđeni dobio priliku da kaže poslednju reč na sudu, a on je uradio nešto neočekivano! (VIDEO) češći su slučajevi gde se rodbina sudi oko međe, voćke ili dedinog nasledstva
1. Dva Beograđanina međusobno su se tužila zbog - katanca na zajedničkom dvorišnom ve-ceu.
2. Komšija iz Kaluđerice tužio drugog zbog vode i čestih odlazaka u toalet
Komšija koji živi u prizemlju zatvarao je vodu onom na spratu, jer su imali zajednički sat i delili račune trebalo da uključuje mašinu kad je puna, a ne za dve-tri stvari. On se takođe žalio da susedi odozgo svaki čas idu u ve-ce - 3. Jedna Nišlijka nedavno je svoj grad tužila jer je ujela - mačka!
pa je odlučila da tuži grad Niš 4. Nije retkost da se Srbi tuže zbog međe. Ipak, komšije iz Niša tužile su se zbog nekoliko jabuka. Kada su jabuke popadale kod komšije sa kojim ne priča u dvorište, ovaj ga je tužio za krađu
5. Drveće je očigledno od velikog sentimentalnog značaja za naš narod. Kada su grane drveta prešle iz dvorišta jednog sugrađanina kod komšije, ovaj ih je posuo kiselinom kako bi grane i drvo uništio. Kada vide da neko nije "u vinklu" advokati slučaj ni ne prihvataju.
6. Jedan čovek hteo je da tuži BIU i CIU jer ga prate! Prate me BIA, CIA i policija Hoću da ih tužim! 7. Komšija prešao pored njegovog prozora pa ga ovaj tužio! Srpska posla - komšije su se posvađale. Zbog toga je komšija "popio" tužbu, i od tada verovatno išao - okolnim putem. 8. Policija, a sa njima i advokati naslušaju se baš svega. Ja nisam nevaspitan. Vukao sam ga po svom dvorištu, a ne po ulici Šta reći nego još jednom - naša posla!

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.