SAČEKUŠA IZ ŽBUNJA: Saobraćajci su jutros u ovom parku pisali KAZNE NA 25.000 dinara, PAZITE GDE STAJETE (VIDEO)
Saobraćajna policija na putu!, Foto: Printscreen / TV Prva

SAČEKUŠA

SAČEKUŠA IZ ŽBUNJA: Saobraćajci su jutros u ovom parku pisali KAZNE NA 25.000 dinara, PAZITE GDE STAJETE (VIDEO)

Komunalna policija, koja je u jednom trenutku bila poslata na lice mesta međutim, nije imala ovlašćenja da zaustavlja vozila u pokretu

Objavljeno:

Saobraćajna policija konačno je poslala patrolu u Topčiderski park, preko kog su vozači, da bi izbegli gužvu, vozili.

Podsetimo, kamere TV Prve zabeležile su kako vozači voze po sred parka, ali i po tramvajskim šinama, kako bi izbegli velike gužve u tom delu grada. Time su prekršili nekoliko saobraćajnih propisa, ali kazne nisu bile napisane nikome, jer na kritičnom mestu nije bilo saobraćajne policije.

Komunalna policija, koja je u jednom trenutku upućena na lice mesta međutim, nije imala ovlašćenja da zaustavlja vozila u pokretu. A i vozači, kada su videli kameru i komunalnu policiju bukvalno su se dali u beg, vozeći u rikverc. Jedna mlada ženska osoba ipak je uhvaćena u kršenju saobraćajnih propisa, ali je zamolila komunalnog policajca da joj ne napiše kaznu, koja inače iznosi 25.000 dinara.

Rano jutros u Topčiderski park stigla je i saobraćajna policija, koja se "sakrila" iza žbuna kako je vozaći koji voze šinama ne bi videli. Problem vožnje po sred parka rešen je postavljanjem betonskih žardinjera na pešačke staze, tako da vozači ne mogu tim putem proći do ulice.

BONUS VIDEO:

KRAVA VAPILA DA JOJ ČOVEK PRIĐE! Kad je došao do ograde shvatio je KOLIKO JE OZBILJNO! (VIDEO)

(Espreso.co.rs / TV Prva)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.