HAOS U JUTARNJEM PROGRAMU, SRĐAN NIJE MOGAO DA VERUJE ŠTA VIDI! O ovom potezu KOMUNALNOG POLICAJCA priča Srbija
Ovaj prizor je svakodnevica u Topčiderskom parku, Foto: Printscreen Youtube

KOJI BLAM!

HAOS U JUTARNJEM PROGRAMU, SRĐAN NIJE MOGAO DA VERUJE ŠTA VIDI! O ovom potezu KOMUNALNOG POLICAJCA priča Srbija

Komunalna policija juče je tu dežurala

Objavljeno:

Bahatom parkiranju i vožnji kroz Topčiderski park pod hitno treba stati u kraj, izričiti su gradski čelnici, a da je to neophodno potvrđuje i situacija od juče u ovom zaštićenom prirodnom dobru.

Da bi izbegli gužve u saobraćaju, pojedini vozači ne samo što voze obližnjim tramvajskim šinama, nego i pešačkim stazama i zelenim površinama u Topčiderskom parku.

foto: Printscreen Youtube

Komunalna policija juče je tu dežurala, ali se ispostavilo da imaju ovlašćenja da pišu kazne samo ukoliko vozilo stoji. Vladimir Đorđević iz Komunalne policije rekao je u uključenju uživo na TV "Prva" da je ova služba nadležna kada vozila stoje, a onog momenta kada se kreću, prelaze u nadležnost Saobraćajne policije. Međutim, ako se vozilo kreće zelenom površinom, onda može da ga zaustavi i komunalni policajac i, prema propisima koji su stupili na snagu pre sedam dana, da napiše kaznu od 25.000 dinara.

foto: Printscreen Youtube

Tokom uključenja uživo u jutarnji program TV Prva, jedna sugrađanka stala je automobilom u Topčiderskom parku i komunalni policajac joj je prišao. Na njegovo pitanje zašto vozi po stazi u parku rekla je da žuri, a na njegove reči da joj zbog toga sleduje kazna od 25.000 dinara samo je kratko rekla: "Nemojte je pisati, molim vas".

- Ovog puta je prošla sa merom upozorenja. Nadam se da dotičnu gospođicu nećemo više zateći u parku - rekao je komunalni policajac reporterima TV "Prva".

foto: Printscreen Youtube

Nakon hitnog sastanka zamenika gradonačelnika Gorana Vesića juče sa nadležnima za rešavanje problema sa bahatim parkiranjem i vožnjom po Topčiderskom parku izdat je nalog da se počne sa postavljanjem stubića na pešačkim stazama u zoni parka, a da pored komunalne policije u ovom zaštićenom dobru patrolira i saobraćajna policija.

Pogledajte komičnu situaciju:

Bonus video

Protest na Dorćolu zbog festivala Mirdita

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.