BRAVO! Političar obezbedio novac LEČENJE malog Novaka Milojevića
Novak Milojević, Foto: Printscreen

IMA NADE

BRAVO! Političar obezbedio novac LEČENJE malog Novaka Milojevića

Humani čin!

Objavljeno:

Nakon što je "Kurir" juče objavio vest o dečaku Novaku Milojeviću, kojem je HITNO potreban novac, kako ne bi ostao slep, za šta je neophodno 200.000 dinara, javio se političar, koji je želeo da ostane anoniman i uplatio novac, neophodan za lečenje.

Ljudi dobre volje su u toku poslednja dva dana uplatili sredstva za operaciju, a funkcioner koji je želeo da ostane anoniman je uplatio sredstva za nastavak celog lečenja posle operacije.

Podsećamo, za desetodnevno lečenje dečaka na ruskoj klinici "Eliksir" i troškove boravka u hotelu sa jednim od roditelja neophodno je 200.000 dinara, pa roditelji mole sve humane ljude koji imaju mogućnosti da im pomognu da dečaku sačuvaju vid.

"Bolest je Novaku otkrivena kada je pošao u prvi razred osnovne škole. Lekari u Boru, gde smo tada živeli, utvrdili su da boluje od ambliopije oba oka. Bolest od koje vremenom može potpuno da se oslepi razvijala se sve više i više. Lečio se na Dečjoj klinici u Tiršovoj i Klinici u Pasterovoj u Beogradu, ali tu nije bilo nikakvog pomaka, pa smo pomoć potražili od lekara klinike "Eliksir".

Lečenje laserskom akupunkturom i specijalne injekcije koje prima u okviru lečenja koštaju 70.000 dinara, plus troškovi za hotel za 10 dana. Lečenje je napredovalo dobro, ali nismo imali novca da plaćamo sve troškove, pa smo lečenje prekinuli", rekao je Miroslav Milojević, dečakov otac.

Bravo za ovaj humani čin. Malom Novaku želimo puno sreće i uspeha u lečenju i koristimo priliku da pozovemo sve koji su u situaciji da pomognu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.