SVETSKI EKSPERTI STIŽU NA ICE 2019: Kongres okuplja do sada istorijski najveći broj pozvanih predavača!
Međunarodni kongres ICE 2019, kao zajednički sastanak ISHNE i ISE biće izuzetna prilika za učenje, upoznavanje i povezivanje sa onima koji su najveći svetski stručnjaci iz ove oblasti, Foto: Promo

KONGRES

SVETSKI EKSPERTI STIŽU NA ICE 2019: Kongres okuplja do sada istorijski najveći broj pozvanih predavača!

Tom prilikom, u Beogradu će se okupiti do sada istorijski najveći broj pozvanih predavača iz svih oblasti kardiologije, elektrokardiologije, Holter monitoringa i neinvazivne kardiologije

Objavljeno:

Zajednički 45. kongres Međunarodnog udruženja za elektrokardiologiju (ISE), 18. Kongres Međunarodnog Udruženja za Holter i neinvazivnu elektrokardiologiju (ISHNE) i 11. Kongres Neurokard (SCNS) pod nazivom ICE 2019., održaće se od 30. maja do 1. juna 2019. godine u Beogradu, Srbija.

Tom prilikom, u Beogradu će se okupiti do sada istorijski najveći broj pozvanih predavača iz svih oblasti kardiologije, elektrokardiologije, Holter monitoringa i neinvazivne kardiologije. Ponuda za organizaciju ovog kongresa je nastala odlukom borda oba udruženja kao rezultat prethodnog osmogodišnjeg uspešnog organizovanja internacionalnog kongresa iz neinvazivne kardiologije i neurokardiologije-Neurocard.

Simpozijum ima već karakter istorijskog jer se organizuje uz učešće 135 predavača iz preko 40 zemalja celog sveta, od kojih su 95 pozvani predavači iz 27 zemalja i 55 stranih predavača. Pozvani predavači su najpoznatiji svetski eksperti iz ove oblasti i to je prilika za sve kolege iz regiona da učestvuju na ovom jedinstvenom sastanku gde će se upoznati sa svim novinama od eksperata koji su ključni u svetskim okvirima.

Međunarodni kongres ICE 2019, kao zajednički sastanak ISHNE i ISE biće izuzetna prilika za učenje, upoznavanje i povezivanje sa onima koji su najveći svetski stručnjaci iz ove oblasti.

Potrudićemo se da naučnim programom obuhvatimo najsavremenije i najatraktivnije teme iz oblasti kardiologije i neurokardiologije ali i drugih srodnih naučnih disciplina.

Zvaničan sajt i program kongresa ICE 2019 je:

https://www.ice2019.com/en/ABSTRACT- SUBMISSION.html.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.