ONO KAD MAME NEMA 4 DANA... Majka iz Srbije ostavila je suprugu UPUTSTVO ZA UPRAVLJANJE DECOM, presmešno je (FOTO)
Majka iz Srbije ostavila je suprugu "UPUTSTVO ZA UPRAVLJANJE DECOM", Foto: Printscreen / Twitter

hit!

ONO KAD MAME NEMA 4 DANA... Majka iz Srbije ostavila je suprugu UPUTSTVO ZA UPRAVLJANJE DECOM, presmešno je (FOTO)

Uputstvo ove majke rapidno se deli društvenim mrežama

Objavljeno:

Prilikom odlaska na poslovni put ili na kraći put, majke za razliku od očeva ništa ne prepuštaju slučaju, pa tako sem usmenog uputstva, one neretko ostavljaju i pisane instrukcije muževima i deci. Jedna mama iz Srbije je upravo zbog toga postala hit na društvenim mrežama, pošto se njeno "Uputstvo za rukovanje decom" pored porodničnog doma, našlo i na internetu.

Tviterašica iz Srbije koja se na Tviteru potpisuje kao Tehnicarka, okačila je na svoj nalog spisak koji je ostavila svom suprugu, a u kojem je navela šta i kako da radi sa decom od četvrtka pa do nedelje, koliko je planirala da bude odsutna.

Naime, "Uputstvo za rukovanje decom" kako je nazvala ovaj spisak, u sebi sadrži taksativnu satnicu obaveza dece u školi i na treningu, ali isto tako i sporedne obaveze u vidu odlaska na rođendane. Međutim, tu nije kraj brige ove majke, pošto je ona pored napomene suprugu da na rođendan ponese novac kao poklon, navela i da ponese dve čokolade koje je prethodno kupila i ostavila u špajzu.

U uputstvo se takođe ubrajaju i pranje kimona sa "lovcem za boje", kao i napomena da isti nakon sušenja opegla ćerka. Međutim, ni tu nije kraj instrukcijama ove majke, pa isto tako suprugu navodi šta da radi ako dođe do vandrednog treninga, kao i šta raditi ako ona slučajno zakasni da se u nedelju vrati kući na vreme, piše Blic.

Sigurni smo da spisak očeva nije ovoliko koncizan, kao i da su instrukcije više vezane da je jelo u frižideru, a da se pare nalaze u činiji, kao i da majčina briga ponekad nema granice, pa i da je često moža malo i preterana. Ali sa druge strane, majka je majka, ko ume bolje da se stara o nama od njih?

BONUS VIDEO: UČENICI ŠKOLE DRINKA PAVLOVIĆ SU PRIMER SVIMA: Prave kolače za Andreja, kako bi sakupili novac za lečenje! (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.