VEČERAS OPET UŽAS OD VREMENA: Može biti OPASNO, u OVIM delovima Srbije će biti POSEBNO KRITIČNO
Može biti OPASNO, Foto: Beta/Dragan Gojić

vremenska prognoza

VEČERAS OPET UŽAS OD VREMENA: Može biti OPASNO, u OVIM delovima Srbije će biti POSEBNO KRITIČNO

Prognozirane su opasne vremenske pojave koje mogu prouzrokovati materijalnu štetu i biti opasne po ljude i životinje

Objavljeno: 13:22h

Meteorolozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda upozorili su na snažne padavine koje nas očekuju u toku noći i tokom sutrašnjeg dana, pre svega ujutro i pre podne.

- Obilne padavine očekuju se na severu i zapadu Srbije, pašće oko 30 litara po kvadratnom metru, ponegde i više - stoji u upozorenju RHMZ.

Da je situacija potencijalno zabrinjavajuća pokazuje i to što je za sutrašnji dan uključen narandžasti meteoalarm za ove delove naše zemlje. Naranžasti meteoalarm ukazuje na vreme koje je opasno.

foto: Printskrin: RHMZ

- Prognozirane su opasne vremenske pojave, a takvog su intenziteta da mogu prouzrokovati materijalnu štetu i biti opasne po ljude i životinje. Treba biti vrlo obazriv, svestan rizika i redovno informisan o detaljima očekivanih meteoroloških uslova. Pratiti savete koje daju nadležne državne službe - pojašnjavaju u RHMZ.

foto: Printskrin: RHMZ

U isto vreme, meteorolozi nas podsećaju da se do kraja ove i u prvoj polovini naredne sedmice zadržava nestabilno vreme sa čestim pljuskovima i grmljavinama, ali uz postepeni porast temperature.

foto: Printskrin: RHMZ

- Ponegde će biti moguće i nepogode s gradom. U drugom delu naredne sedmice sunčanije i toplije- stoji na sjatu RHMZ.

BONUS VIDEO: UČENICI ŠKOLE DRINKA PAVLOVIĆ SU PRIMER SVIMA: Prave kolače za Andreja, kako bi sakupili novac za lečenje! (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.