ĆERKICA JE MAHALA NEKOM U HODNIKU, ALI TAMO NIJE BILO NIKOG: Još jedna užasna priča koja je potresla Srbiju
Misteriozna osoba u hodniku, Foto: Profimedia, Ilustracija

Jezivo

ĆERKICA JE MAHALA NEKOM U HODNIKU, ALI TAMO NIJE BILO NIKOG: Još jedna užasna priča koja je potresla Srbiju

Ko je bio u hodniku?

Objavljeno:

Jedna žena u mestu Zarožje nikada nije verovala u paranormalne stvari i smatrala je da su to gluposti i izmišljotine. Sve dok se njoj nije desilo ovo:

"Nikada nisam verovala ni u jednu od onih paranormalnih priča, ali ovo je priča koju volim da ispričam, jer sam se prvi putu u životu susrela sa takvim stvarima.

foto: Profimedia, Ilustracija

Moja ćerka je upravo napunila jednu godinu, a nedavno je naučila kako da mahne i pozdravi nekoga. Ona bi to radila svima, čak i strancima koje bismo sreli u tržnom centru ili napolju u parku. Bukvalno svakome koga vidi. Jedne večeri, pokušavala sam da joj pomognem da nauči da hoda, držala me je za ruku i hodala. Bili smo u dnevnoj sobi. Iz dnevne sobe postoji dugačak hodnik koji vodi ka spavaćim sobama.

Svetla su bila ugašena u hodniku i spavaćim sobama, tako da je bio potpuni mrak u tom delu. Dok sam je učila da hoda odjednom se zaustavila i pogledala ka hodniku. Ja gledam, ali ne vidim u šta ona gleda. Nije bilo ničega. A onda je samom odjednom podigla ruku, počela da maše i rekla je "Zdravo".

Zatim je samo nastavila da hoda po dnevnoj sobi.

foto: Profimedia, Ilustracija

Ja sam se zaledila od straha jer sam znala da nikoga nema u tom delu kuće. Sve vreme sam gledala ka hodniku da vidim koga je pozdravila i kome je mahala ali ništa nisam videla. Do danas mi je ostala velika misterija ko je to bio u našem hodniku tada."

BONUS VIDEO:

Game of Thrones: Redakcijska diskusija

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.