CELO KOSOVO TRAŽI OVU ŽENU! Razlog za to će vas baš IZNENADITI (FOTO)
Nemoguće joj je ući u trag, Foto: Printscreen

da li je neko video?

CELO KOSOVO TRAŽI OVU ŽENU! Razlog za to će vas baš IZNENADITI (FOTO)

Pretpostavlja se da je repatrirana iz Belgije na Kosovo 2011. godine, ali se ispostavilo da govori samo nemački jezik

Objavljeno:

Lirie Podrimaj, glasnogovornica Kosovske policije za region Đakovice, pružila je detaljnije onformacije o osobi koja je, kako kaže, maltretirala građane Mališeva i Prizrena.

Prema portalu lajmi.net, dotična osoba je Z. S. (inicijali), iz romske zajednice Podujeva. Nju je 23. maja oko 19:25, patrola policije sprovela u SUP Mališevo - rekla je Podrimaj.

Ona je, inače, vraćena je iz Belgije na Kosovo 2011. godine i tretirana je od strane socijalnih radnika u Podujevu, Prizrenu itd.

- Pretpostavlja se da je repatrirana iz Belgije na Kosovo 2011. godine, ali se ispostavilo da govori samo nemački jezik. Prema policijskim bazama podataka, saznaje se da je vraćena na Kosovo iz Belgije, ali ovi podaci ne stoje u centrima koji primaju radnike socijalne zaštite i koji je bio u Centru za strance-Vranidolj “, rekla je, između ostalog, glasnogovornica.

Podrimaj kaže da je kontaktirana policijska stanica Podujevo, gde je saopšteno da im je lice poznato, ali ne u kriminalnom kontekstu. Policija takođe kaže da nije dovedena u kontekst kidnapovanja dece, kao što se moglo čuti, niti da ima saradnju sa licima za koje se sumnja da se time bave.

foto: Printscreen

- Nakon verifikacije identiteta i pošto se ne sumnja na bilo kakvu kriminalnu aktivnost, ona je puštena na slobodu. Dana 28. maja, dok je Z. S. bila na autobuskoj stanici u Mališevu, fotografisali su je neki mladi ljudi (srednjoškolci) koji su kasnije objavili slike na društvenim mrežama u svrhu humora i podsmeha - naglasila je Podrimaj.

BONUS VIDEO:

PREDSEDNIK U POSETI VOJNOJ GIMNAZIJI: Aleksandar Vučić se obratio učenicima (KURIR TV)

(Espreso.co.rs/Lajmi)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.