PUTIN ĆE DANAS POZVATI VUČIĆA! Stiže reakcija iz RUSIJE zbog haosa na KOSOVU, ali i PREBIJANJA NJIHOVOG DRŽAVLJANA
Vladimir Putin i Aleksandar Vučić, Foto: Filip Plavčić

reakcija!!!

PUTIN ĆE DANAS POZVATI VUČIĆA! Stiže reakcija iz RUSIJE zbog haosa na KOSOVU, ali i PREBIJANJA NJIHOVOG DRŽAVLJANA

Rus je napadnut dok je sa Srbima pričao na srpskom jeziku. A tada su ga iz ROSU napali su ruskog državljanina i brutalno ga pretukli!

Objavljeno:

Do zuba naoružani albanski specijalci napali su Srbe na ulasku u Zubin Potok i kod klisure gde pokušavaju da uđu u to mesto, izjavio je direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić.

"To su mogli da urade i srpski policajci, umesto toga su rešili da šalju oklopna vozila", rekao je Đurić i dodao da je ovo najgrublje ugrožavanje mira i najdirektnije kršenje svih dogovora i sporazuma.

Naime, tom prilikom pripadnici albanske jedinice ROSU napali su na KiM i pretukli državljanina Rusije, pripadnika UNMIKA, prenose beogradski mediji.

Navodno, Rus je napadnut dok je sa Srbima pričao na srpskom jeziku. A tada su ga iz ROSU napali su ruskog državljanina i brutalno ga pretukli.

Očekuje se rekacija Ministarstva spoljnih poslova Rusije, a prema informacijama danas će telefonom o situaciji na KiM razgovarati predsednik Srbije Aleksandar Vučić i predsednik Ruske federacije Vladimir Putin!

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.