BOSANSKI GLUMAC KOJI PLJUJE SRBE JE SADA URADIO NEŠTO JOŠ GORE! Evo sa kim se SLIKAO! (FOTO)
Emir Hadžihafizbegović, Foto: Printscreen / Youtube

DOKLE?

BOSANSKI GLUMAC KOJI PLJUJE SRBE JE SADA URADIO NEŠTO JOŠ GORE! Evo sa kim se SLIKAO! (FOTO)

Nakon gostovanja na N1 gde je bez zadrške vređao Srbe, Emir se sada slikao sa ovim čovekom!

Objavljeno: 15:40h

Emir Hadžihafizbegović često ima izlive mržnje prema Srbima i to obično baš u glavnom gradu Beogradu.

U srpskoj javnosti je poznat i po izjavama da se Bosni iz Srbije servira duhovna pornografija, srpske pevačice je nazivao "srbijanskim droljama", govorio je čak i protiv čuvenog reditelja Emira Kusturice, a Neleta Karajlića nazivao "smradom".

Sada je gostovao na televiziji N1 i započeo sledećim rečima:

- Srbija je jedna ozbiljna geografija, ozbiljna zemlja sa dosta čestitih ljudi, ali... - započeo je bosanski glumac Emir Hadžihafizbegović izlaganje o Srbiji i Srbima na našoj televiziji N1.

Ipak, kako je počeo ni približno nije na taj način završio svoj govor pa je u jednom momentu povisio ton i počeo:

- Drogirani su dolazili sa pancirima. Ajde se bori s drogiranim četnikom koji ima pancir. Srbija nije krenula u rat dok nije imala 5 tona droge - ispričao je Emir na srpskoj televiziji bez ikakvog problema.

Sada, na Tviter profilu isplivala je i njegova fotografija sa Naserom Orićem, ratnim komandantom tzv. Armije BiH u Srebrenici na kojoj se vidi kako zajedno jedu i piju.

Podsećanja radi, Emir Hadžihafizbegović je pre dve godine u Sava centru održao uvredljiv govor iz Srebrenice na popularnoj predstavi "Audicija":

- On je tom prilikom rekao da je ovaj bosanski manifest, koji je izveo i na sceni Sava centra, napisao ratne 1993. godine kao pripadnik drugog korpusa BiH.

- Moja jedina domovina zove se Bosna i Hercegovina i drugačije ne može bit. Kroz mene teče bosansko srebro i zlato, njene soli i njen ugalj, njeno željezo i nebrojane druge rude u mome su biću osnova i drugačije ne more bit. Moja jedina domovina je Bosna i Hercegovina, ona je ukrašena pletenicama devojaka, i šamijama na dragim i mudrim glavama nena, koje u kući svojoj i van nje, nose prefinjenu mudrost života - samo je deo manifesta koji je Emir recitovao u svom govoru u Srebrenici.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.