SRPKINJA SE PRE 30 GODINA ZALJUBILA U ALBANCA: Zabranili su im ljubav, a onda je NA AERODROMU VIDELA...
Albanci/Ilustracija, Foto: Profimedia

sudbina

SRPKINJA SE PRE 30 GODINA ZALJUBILA U ALBANCA: Zabranili su im ljubav, a onda je NA AERODROMU VIDELA...

Nije mogla da veruje svojim očima

Objavljeno:

Svi znaju da na balkanskim prostorima postoji velika međunacionalna netrpeljivost, a to se posebno odnosi na neke države i nacije koje su ne tako davno bile u nekim ratnim sukobima.

Jedna žena iz Srbije je na društvenim mrežama podelila svoju priču o tome kako je u jednom trenutku svog života bila u velikoj ljubavi sa jednim Albancem.

Međutim, kako kaže ova žena, njena porodica je stala na put toj vezi, jer im se nikako nije svidelo solucija da im Albanac postane zet, a njih dvoje su se zavoleli u vrijeme studija, jer su zajedno studirali.

Njen otac je insistirao na zetu Srbinu, i kako ova žena kaže, ta mu se želja na kraju i ispunila, a njen je život postao život prepun tuge i suza.

Muž joj je bio alkoholičar i poginuo je u saobraćajnoj nesreći i jedina dobra stvar iz tog braka je bila ta da je sa njim dobila dve ćerke, njene vile, kako ih zove, a sve ostalo je samo bilo sećanje na njenu veliku ljubav iz studentskih dana.

Ova žena nastavlja svoju priču tako da je napisala da je pre neki dan na beogradskom aerodromu čekala svoju sestru, kada se iz mase putnika pojavio mladić koji je bio isti njena velika ljubav iz mlađih dana, a sa njim su išle i dve tinejdžerke i jedna starija žena i svo četvoro su pričali nešto na albanskom jeziku.

Kroz glavu joj je prošlo da to ne može biti on, jer je suviše mlad, da bi se samo nekoliko sekundi kasnije iz mase pojavio i on, ali mnogo stariji, sed, pomalo pogrbljen sa dve torbe u rukama. Nije je prepoznao i prošao je pored nje, kako je napisala, kao pored turskog groblja ili je samo odglumio da je nije video...

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Magazin.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.