OVAJ PAPIR JE DOKAZ DA JE VUKOSLAVA DOBILA OTKAZ! Na  čelu FIRME je Jutkin bratanac, a njihov odgovor je SRAMAN
Vukosava Đokić, Foto: Printscreen / N1

SRAMOTA

OVAJ PAPIR JE DOKAZ DA JE VUKOSLAVA DOBILA OTKAZ! Na čelu FIRME je Jutkin bratanac, a njihov odgovor je SRAMAN

Ona je objavila rešenje JKP "Rasina", na čijem je čelu Jutkin bratanac Ivan Jeličić, a u kojem se navodi da se Vukosavi Đokić otkazuje ugovor o radu

Objavljeno:

Vukosava Đokić, koja je na protestu podrške Milutinu Jeličiću Jutki pred kamerama priznala da joj je naređeno da dođe na taj skup, otpuštena je ubrzo posle toga, a Jutkina žrtva Marija Lukić iznela je i dokaz za to.

Ona je objavila rešenje JKP "Rasina", na čijem je čelu Jutkin bratanac Ivan Jeličić, a u kojem se navodi da se Vukosavi Đokić otkazuje ugovor o radu. Kao razlog se navodi "prestanak potrebe za njenim radom usled ekonomskih i organizacionih promena". Kraće rečeno - proglašena je tehnološkim viškom.

foto: Printscreen / Twiter

U JKP "Rasina" odgovaraju za Telegraf.rs da je to bio jedini način da Vukosava ostvari pravo na otpremninu.

- Ona još pre par meseci svojom voljom želela da napusti JKP "Rasinu" i nasledi porodičnu penziju od svog pokojnog muža. Na ovaj način smo želeli da finansijski pomognemo našu dugogodišnju radnicu, koja posle smrti supruga ima porodičnih problema i lošeg je materijalnog stanja - navode u ovom preduzeću.

foto: Printscreen / Twiter

Podsetimo, Vukosava Đokić je za naš portal ispričala da nikome ništa ne zamera i da ju je sustigla muka, jer je ostala i bez muža.

- Žao mi je što nemam posao. Sad sam na tržištu. Ja nikome nisam dužna. Svi su za mene dobri. Svi su za mene sjajni. Ja sam dete sa sela, imam malo stoke. Imam sina, dve ćerke i unučiće. Muž mi je umro, stigla me je muka - rekla je ona.

BONUS VIDEO:

DA LI JE OVO MOGUĆE? Imala je lice deformisano od debljine, a onda je nastupila neverovatna promena! Evo šta se tačno dogodilo! (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.