TRAŽILA SAM PRAVOSLAVNOG MUŽA, A NISAM IZAŠLA IZ KUĆE: Ono što mi se desilo je nečuveno (FOTO)
Ilustracija, Foto: Profimedia

online PROVODADŽISANJE

TRAŽILA SAM PRAVOSLAVNOG MUŽA, A NISAM IZAŠLA IZ KUĆE: Ono što mi se desilo je nečuveno (FOTO)

Kako upoznati muža, pa još pravoslavca?

Objavljeno: 20:02h

Ukoliko ste mislili da je teško naći srodnu dušu, onako baš po vašoj meri, to ipak nije tako lako.

Sigurno ste razmišljali šta bi mogli sve mogli da uradite, a da nađete partnera za brak?

Svi znamo za uobičajena upoznavanja, ali i ona u Crkvi preko zajedničkih prijatelja, pevanjem u istom horu, prilikom hodočasničkih putovanja, poneko se upoznavao i preko svog sveštenika ili duhovnika.

Međutim, u novije vreme internet je postao sve češće mesto upoznavanja pravoslavnih ljudi i susreta srodnih duša, verovali ili ne.

Ako ste pobožni, ako ste pravoslavac, ako vam je bitno da vaša partner s kojim ćete ostariti bude neko ko veruje u Boga i ko je pravoslavne vere, takvog možete naći vrlo lakvo. Takvi se sami filtriraju, i to ni manje ni više, nego na sajtu upoznavanjeradipravoslavnogbraka.com, što je poprilično čudno.

Prilikom popunjavanja profila možete podesiti da, na primer, tražite muškarca od 20 do 50 godina, a sajt vam ponudi idelanog partnera za brak po meri. Baš onakvog kakvog ste naveli prilikom popunjavanja.

Ukoliko želite da sa nekim članom tj potencijalnim supružnikom što intimnije razmenite po koju poruku, treba obavezno da platite članarinu tj da ostavite podatke sa vaše kreditne/ platne kartice i automatski postajete premimum član - u prevodu plati, pa se klati ili bolje rečeno nema ni kod babe za džabe. Znači, ko hoćeš pravog pravoslavca - plati!.

1 / 3 Foto: upoznavanjeradipravoslavnogbraka.com/printscreen

Dakle, ukoliko želite na nađete pravoslavnog muža ima ih na prodaju, baš na ovom sajtu!

Ima i fora za čet gde se ne zna ko je ko i šta hoće, ali to ostavljamo baš onim zaludnim, ali i opcija za flert, lajkovanje.

1 / 2 Foto: upoznavanjeradipravoslavnogbraka.co/printscreen

Idemo dalje!

U ponudi su oni koji isključivo traže ekstra popunjene devojke, zatim ima tamo i zgodnih udovaca, kako sebe nazivaju, pa slobodnih seniora koji traže zabavljanje, visokih loklanih hrišćana, ali i pravoslavaca iz cele Srbije, pa čak i lezbijskih ponuda za brak, što znamo da SPC nikako ne odobrava.

Potencijalni partneri
Potencijalni partneri foto: upoznavanjeradipravoslavnogbraka.com/printscreen

Aposlutno nema potrebe da se mnogo upoznajte, pričate, dovijate kad na sajtu ionako imate sve informacije o osobi koja vam se dopala na prvu loptu. (čitaj profilna fotka)

Profil potencijalnog supruga
Profil potencijalnog supruga foto: upoznavanjeradipravoslavnogbraka.com/printscreen

Dakle pre nego što stanete na ludi kamen, vi o budućem pravoslavnom partneru već sve znate, pod uslovom da je sve tačno.

Jedan korisnik je opširnije opisao kakvu devojku traži baš na ovom sajtu:

Opis devojke koju korisnik sajta za upoznavanje traži
Opis devojke koju korisnik sajta za upoznavanje traži foto: upoznavanjeradipravoslavnogbraka.com/printscreen

Ukoliko ostavite nešto više informacija i popunite profi sa nekih 95 posto, imate mogućnost samo da flrtujete sa potencijalnom pravoslavcem tako što ćete poslati zahtev za dopisivanje ili kako se navodi "da probijete led" i onda čekate da vam uzvrate lajk.

Znak da je flert započet
Znak da je flert započet foto: upoznavanjeradipravoslavnogbraka.com/printscreen

Sve u svemu gubljenje vremena.

Baš ovakvi dokaz su da sajtovi poput ovih skrnave ono što je sveto, a to šta žele time da postignu predstavljajući se kao neko ko veruje u Boga e, to morate njih da pitate.

Kada je brak postao toliko ugrožena institucija?

Postavlja se i pitanje, šta se to dešava sa nama kada je masa muškaraca i žena otišla na sajt za upoznavanje, a na ulici da vam priđu - ma ne daj Bože!?

Da li ste vi bili na nekom sajtu za upoznavanje?

Kakvo iskustvo imate u tome?

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.