OPASNIJE I OD NATO BOMBI: Protivgradne rakete padale na krovove fabrika i kuća u Čačku! (VIDEO)
Protivgradne rakete, Foto: Printscreen/Tanjug

OZBILJNE posledice

OPASNIJE I OD NATO BOMBI: Protivgradne rakete padale na krovove fabrika i kuća u Čačku! (VIDEO)

Policija je obavila uviđaj, a u toku dana stručna ekipa ukloniće delove raketa

Objavljeno:

Dve protivgradne rakete pale su na krov jedne fabrike i jedne porodične kuće u okolini Čačka, za vreme velikog nevremena koje je u nedelju uveče zahvatilo taj grad, rečeno je iz Štaba za vanredne situacije.

Jedna protivgradna raketa je pala i probila krov privatne fabrike "Domis" u čačanskom selu Miokovci i zaustavila se u potkrovlju. Kroz otvor koji je raketa napravila na krovu fabrike za proizvodnju ekskluzivne stolarije, u pogon se slila velika količina kiše koja je napravila dodatnu štetu.

Jedna protivgradna raketa pala je sinoć, tokom nevremena, i na krov kuće Dragana M. u selu Beljina kod Čačka, dok je on sa porodicom bio u kući, i razbila nekoliko crepova.

Policija je obavila uviđaj, a u toku dana stručna ekipa ukloniće delove raketa.

U Štabu za vanredne situacije navode da je zbog jakog nevremena protivgradna zaštita dejstvovala iz svih stanica i da je ispaljen veliki broj protivgradnih raketa.

U 19 mesnih zajednica Grada Čačka uvedena je vanredna situacija, prenosi Glas zapadne Srbije.

Jako nevereme sa obilnom kišom, grmljavinom, gradom i olujnim vetrom zahvatilo je sinoć oko 19 časova Čačak i okolinu. Prema prvim podacima grad je najviše štete naneo zasadima voća u selima Miokovci, Prijevor i Riđage, u kojima su stradali trešnja, jabuka i kajsija.

Pogledajte:

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.