NEMOJ NI SLUČAJNO DA SE PORODIŠ! Direktor Koridora Srbije pred završetak radova poslao poruku trudnoj supruzi
Aleksandar Senić, Foto: Filip Plavčić

sve je nasmejao

NEMOJ NI SLUČAJNO DA SE PORODIŠ! Direktor Koridora Srbije pred završetak radova poslao poruku trudnoj supruzi

Njegova ćerka Petra (9) i sinovi Lazar (7) i David (3) dobiće sestru koju s nestrpljenjem očekuju

Objavljeno:

Aleksandar Senić (40), direktor u „Koridorima Srbije“, poslednjih šest meseci više vremena je proveo sa radnicima i inženjerima na terenu, nego sa svojim najmilijima.

Dešavalo se da nedeljama ne vidi trudnu suprugu Mariju (36) i njihovo troje dece, a jedina molba koju je za nju imao jeste da se ne porodi pre otvaranja nove trase auto-puta kroz Grdeličku klisuru.

- Supruga je pred porođajem i sad se više ne radi o danima već satima kada će na svet doneti naše četvrto dete. Celu trudnoću bila je sama sa decom, jer sam ja neprekidno bio na terenu. Nekoliko dana pred otvaranje nove trase, kada smo razgovarali telefonom, samo sam joj kratko poručio da se ni slučajno ne porodi dok ne otvorimo Grdelicu. Ona u šali voli da kaže da sam joj zabranio. Od subote ima zeleno svetlo od mene i zato sad ne ispuštam telefon iz ruku čekajući da mi javi da je porođaj počeo i da je vozim u porodilište - priča kroz osmeh Senić.

Njegova ćerka Petra (9) i sinovi Lazar (7) i David (3) dobiće sestru koju s nestrpljenjem očekuju.

- Nismo još odlučili kako će se zvati. Oni su presrećni i jedva čekaju da se mama porodi i donese kući bebu. Dok ona ne dođe, tata je sad broj jedan, jer su me se mnogo uželeli. A kako da me se i ne užele? Recimo, od oktobra do sredine decembra, što je nekih 70 kalendarskih dana, 68 sam proveo u Grdelici. Uoči otvaranja nove trase više od mesec dana sam bio na terenu, što se kaže, od jutra do sutra. Zato, čim uđem u kuću, nastaje opšta histerija. Utrkuju se ko će mi pre poleteti u zagrljaj - dodaje naš sagovornik.

Senić je svoje mališane, i to na njihovo insistiranje, vodio i na gradilište u Grdelicu, kako bi videli šta to radi njihov tata.

- Nije bilo šanse da ih ne povedem na teren jer su toliko insistirali da nisam imao kud. Provozao sam ih celom trasom koja se tada uveliko radila, a onda smo zastali u tunelu Manajle, najvećem u Srbiji, gde smo se i fotografisali. Bili su oduševljeni i šlemovima koje su tada nosili. Uveče su prisustvovali prvom uključivanju kompletnog dekorativnog osvetljenja na mostu Vrla, a prizor ih je oduševio - priča direktor sektora za izgradnju u „Koridorima Srbije“ i kroz osmeh dodaje da je već spremio i četvrti šlem za četvrto dete.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.