ČEKAJU NAS PAPRENE KAZNE ZA PARKIRANJE! Poskupljenje će biti i DO 25.000 DINARA ako se usvoji ovaj PREDLOG
ČEKAJU NAS PAPRENE KAZNE ZA PARKIRANJE, Foto: Fonet, Ilustracija

SPREMITE SE

ČEKAJU NAS PAPRENE KAZNE ZA PARKIRANJE! Poskupljenje će biti i DO 25.000 DINARA ako se usvoji ovaj PREDLOG

Nove kazne biće podeljene u tri grupe!

Objavljeno:

Najavljeno drastično povećanje kazni za nepropisno parkiranje danas bi trebalo da usvoje odbornici Skupštine grada Beograda, da bi nedelju dana kasnije, posle objavljivanja u Službenom glasniku, ono stupilo na snagu!

Nove kazne biće podeljene u tri grupe:

1. Kaznu od 25.000 dinara platiće svi koji se budu kretali, zaustavljali ili parkirali vozilo na javnoj zelenoj površini (parkovi, spomen parkovi, zelene površine na skverovima, trgovima i pjacetama, zelene površine duž i u okviru puta) i na zelenoj površini oko objekta javne namene, piše list.

2. Kaznu od 15.000 dinara platiće svi koji se budu kretali, zaustavljali ili parkirali vozilo na javnoj zelenoj površini (travnjaci, drvoredi i drugi zasadi, zelene površine duž obala reka i drugih vodenih površina, pošumljeni tereni, rekreacione površine) i na zelenoj površini u javnom korišćenju.

3. Kaznu od 5.000 dinara platiće svi koji se budu kretali, zaustavljali ili parkirali vozilo na javnoj zelenoj površini (pored i oko stambenih i poslovnih zgrada, u okviru i između blokova stambenih i poslovnih zgrada.

Kako stoji u predlogu ove odluke cilj je "povećanje bezbednosti pešaka i zaštite imovine grada Beograda".

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.