MARIĆ I NADA MACURA SE ZAKRVILI U ĆIRILICI ZBOG SE*SA! Počeo je da VREĐA, a Macura više nije mogla da ĆUTI
Jovana Marić i Nada Macura u jutarnjem programu, Foto: Printscreen

SEKSOLOG VREĐA ŽENE

MARIĆ I NADA MACURA SE ZAKRVILI U ĆIRILICI ZBOG SE*SA! Počeo je da VREĐA, a Macura više nije mogla da ĆUTI

Seksolog Marić je u jednom trenutku rekao "kako žene u 50. godini ne služe ničemu"....

Objavljeno: 14.05.2019. 18:38h
  • 22

Između doktorke Nade Macure i profesora dr Jovana Marića izbila je žestoka svađa u Jutarnjem programu kada su se dotakli teme seksa i kome brže otkucava biološki sat - ženama ili mušlarcima.

Seksolog Marić je u jednom trenutku rekao "kako žene u 50. godini ne služe ničemu".

Na početku je dr Marić ispričao poprilično skandalozan vic o veličini muškog i ženskog polnog organa, na šta se doktorka Macura se nije smejala.

"Gde me pozvaste u ovu emisiju. To je glupo pitanje kako ja proveravam muškarce", šokirana je bila doktorka.

Kada je Marić rekao da muškarci ne žele da se ožene lepim devojkama, pre svega zato što se boje da ostanu bez nje jer će uvek da naiđe neko mlađi, lepši, pametniji, Macura ga je prekinula: "Pa vi govorite kao da ste iz srednjeg veka".

"Ljudi se ne biraju po lepoti. Muška i ženska lepota su neuporedive, može nam muškarac biti tako zanimljiv sa nekim detaljem, sa glasom, pokretima, sa stavom. Ja volim pametne muškarce", objasnila je Macura.

"Kad vidite lepog lepog muškarca sa ružnjivom ženom, objašnjenje je otkuda vi znate šta mu ona sve radi u krevetu i kakva je majstorica", rekao je Marić, ali mu je Macura odbrusila: "Ma hajdete molim Vas, a lepe žene ne rade to?!"

"Ona mora da nadoknadi to što je ružnjikava, dok se ove lepe ne moraju truditi, one su narcisiodne, ove druge moraju nešto da znaju kako bi zadržale uz sebe".

"Smešno je kada vidite tata u 50", rekla je Macura, a onda se Marić nadovezao: "Smešno je jer ženama otkucava biološki sat i posle 50. godine ste ništa".

"Muškarcima sa 50 radi prostata", nastavila je Nada, a Jovan je na to rekao da je genijima kao što su Betoven i Mocart, otac imao u proseku 50 godina.

"Umesto da ženite i udajete, vi treba da pravite decu, ma daj, molim Vas", bila je baš iznervirana Macura i morala je da “spusti” Marića.

BONUS VIDEO:

OVAJ ČOVEK JE PREVARIO SIGURNU SMRT! Automobil mu razvaljen u sudaru, a on mirno sedi i čeka hitnu! (VIDEO)

(Espreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media