UBICE DECE TREBA OSUDITI NA DOŽIVOTNU ROBIJU: Zakon koji gura Igor Jurić danas u Skupštini
Igor Jurić, Foto: Nebojša Mandić

JASAN JE

UBICE DECE TREBA OSUDITI NA DOŽIVOTNU ROBIJU: Zakon koji gura Igor Jurić danas u Skupštini

Skupština Srbije danas će započeti novu sednicu na čijem će se dnevnom redu naći i Predlog zakona o izmenama i dopunama Krivičnog zakonika

Objavljeno:

Igor Jurić, osnivač Fondacije „Tijana Jurić“ i Tijanin tata, još jednom poziva sve poslanike da bez obzira na stranačku pripadnost dođu na sednicu parlamenta i podignu ruku za usvajanje Krivičnog zakonika.

- Sve ih pozivam da u danu za glasanje dođu na sednicu i podizanjem ruke daju svoj glas za usvajanje izmena Krivičnog zakonika. U pitanju su viši, a ne lični interesi. U inicijativu za izmenu Krivičnog zakonika, koju je pokrenula naša fondacija još pre nekoliko godina, ugrađeni su životi dece. Usvajanje tog krivičnog zakonika, kao društvo, dugujemo i Tamari, i Mariji, i Ivani, i Tijani, i svoj nedužno stradaloj deci - kaže za Alo! Igor Jurić.

Fondacija „Tijana Jurić“ vodila je poslednje tri godine ozbiljnu bitku za uvođenje kazne doživotnog zatvora za najteže oblike teških krivičnih dela počinjenih nad decom, maloletnim osobama, trudnicama i nemoćnima. Inicijativu Fondacije za izmenu Krivičnog zakonika svojim potpisom podržalo 160.000 ljudi širom Srbije.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.