LAZANSKOG SVI DOBRO ZNATE! Povezivali su ga sa mnogim lepoticama, ALI SE ON SAMO JEDNOM ŽENIO!
Miroslav Lazanski vojno-politički komentator, Foto: Novo jutro/printscreen/youtube

SRPSKI PLJEBOJ

LAZANSKOG SVI DOBRO ZNATE! Povezivali su ga sa mnogim lepoticama, ALI SE ON SAMO JEDNOM ŽENIO!

Poznato je da Lazanski godinama bira najlepše žene Srbije na izboru za Miss

Objavljeno: 12:54h

Miroslava Lazanskog (69) znamo kao novinara sa bogatom karijerom, a najviše kao vojnog komentatora koji će uskoro postati budući ambasador Srbije u Moskvi.

Ipak, malo se zna o njegovom privatnom životu, a mnoge žene se pitaju da li se ovaj markantni gospodin ikada ženio ili samo vredno radi?

Poznato je da Lazanski godinama bira najlepše žene Srbije na izboru za Miss, pa je vrlo verovatno da je i za sebe umeo da izabere najbolje.

Iako su ga povezivali s brojnim lepoticama u bivšoj Jugoslaviji, Lazanski se samo jednom ženio. Sa suprugom je 1990. godine dobio sina Aleksandra koji je stasao u rezervnog potporučnika Vojske Srbije.

Kao izveštač sa ratišta, vrlo vešto je izbegao smrt, umeo je da se sakrije, ali i dobije ono što želi - dobru reportažu. Tako i svoju prvu suprugu vešto sakrio od javnosti, pa se ni danas ne zna kako se zove i kako i kako izgleda.

Porodica Lazanski inače živi u Beogradu, ali redovno posećuju kuću u Sloveniji koju je nasledio od oca Vladimira.

O supruzi naime, Miroslav retko govori.

U jednom od intervjua govorio je on načinu ishrane, kada je rekao da nema nikakve recepte za posebno zdravu hranu, i da jede normalno sve što se može kupiti u običnim samoposlugama ili na pijaci.

- Kod kuće jedem što supruga spremi, uglavnom kuvanu hranu sa mnogo povrća. Inače, moji obroci su prilično obilni, obožavam restovan krompir sa blitvom. Volim i svežu ribu - rekao je on tada.

Novinar, pisac, vojni analitičar ne koristi popularne društvene mreže, pa je upravo zato teško saznati šta se dešava u njegovom ljubavnom životu.

Podsećamo, na nedavno održanoj sednici u Vladi Srbije doneta je odluka Miroslav Lazanski bude novi ambasador Srbije u Moskvi, a na funkciji će zameniti dosadašnjeg srpskog ambasadora u Moskvi Slavenka Terzića, kome je još 2017. istekao drugi četvorogodišnji mandat.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.