NIJE KNELE: Drugi čovek je zaslužan za nastanak DIZELAŠA: Konačno je otkrio kako se to desilo! (FOTO)
Aleksandar Knežević Knele, Foto: Stefan Jokić

da li ste znali?

NIJE KNELE: Drugi čovek je zaslužan za nastanak DIZELAŠA: Konačno je otkrio kako se to desilo! (FOTO)

On je "nedužni" krivac za nastajanje ove mode

Objavljeno: 18:08h

Aleksandar Knežević Knele važio je za jednog od najopasnijih momaka beogradskog asfalta. Pored toga, on je upamćen po takozvanoj dizelaškoj modi upasivanja trenerki u farmerke, čime se posebno ističe kaiš.

Međutim, čovek koji je važio za najvećeg srpskog plejboja i tvrdi da je on naučio Kneleta, odnosno da je on "nedužni" krivac za nastajanje ove mode.

Viktor Tufegdžić Vićenco gostovanjem u emisiji "Ćirilica" na Hepi televiziji svojevremeno, ispričao je kako je nastala ova "čudna" moda.

Viktor Tufegdžić Vićenco
Viktor Tufegdžić Vićenco foto: Printscreen

- Sedeli smo u kafiću i moj prijatelj šaner mi je doneo dva kaiša "Nanibon" i dva para farmerki marke Dizel. Ti kaiševi su u to vreme bili umetničko delo. U tom momentu dolazi Knele sa drugarom i vide to. Počeli su da me mole "i daj nam i daj nam". Mi smo bili takvo društvo da nije bilo naše-vaše te sam im odmah dao. - kaže Vićenco.

Knele i drugar nisu izdržali, te su odmah otišli iza šanka i presvukli se.

- Obuku se oni i stave trenerke preko kaiševa. Ali nisu zadovoljni jer se ni kaiš ni pantalone ne vide. Onda dođu na ideju i upašu trenerke u pantalone i uvežu kaiš preko. Kad sam ih video, ja sam umro od smeha. Čak sam se i pobunio, rekao sam da to nema nigde - tvrdi Tufegdžić i kaže da ih je posle odveo kod frizera, piše Alo.rs.

- Rekao sam da im napravi one munje. Meni je to bilo skroz bezveze, ali oni su to voleli i bili oduševljeni. - kaže Vićenco.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.