SRBIJA IMA JEDNOG JEDINOG GLUMCA U IGRI PRESTOLA: Verovali ili ne, Srbi su mu ipak našli jednu manu (VIDEO)
Amar na snimanju Game of Thrones, Foto: Public

SVE NAM SMETA

SRBIJA IMA JEDNOG JEDINOG GLUMCA U IGRI PRESTOLA: Verovali ili ne, Srbi su mu ipak našli jednu manu (VIDEO)

Dok se mediji iznova interesuju za njegova iskustva sa snimanja, komentatori na sajtovima i društvenim mrežama imali su i komentare koji se odnose na njegovo ime koje su ocenili kao "nedovoljno srpsko"

Objavljeno:

Planetarno popularna serija "Igra Prestola" ušla je u svoju osmu i završnu sezone, i postiže neverovatnu gledanost i rejtinge. U ovoj seriji o kojoj bruji čitav svet, našlo se i mesta za jednog glumca iz Srbije, Amara Mešića.

"Snimao sam tri dana u Dubrovniku scene u kojima kraljica Sersei Lanister šeta gradom. Ona je pozitivna i luckasta. Osvojio sam njene simpatije", izjavio je Mešić opisujući svoje iskustvo sa snimanja na atraktivnoj lokaciji pre četiri godine.

Nakon što je serija ponovo dospela u fokus javnosti zbog skorog završetka, tako je i Amir Mešić ponovo u središtu interesovanja. Dok se mediji iznova interesuju za njegova iskustva sa snimanja, komentatori na sajtovima i društvenim mrežama imali su i komentare koji se odnose na njegovo ime koje su ocenili kao "nedovoljno srpsko".

"Izašao je jutros još jedan tekst o meni u Igri prestola, naslov: “Srbin u Igri prestola” I otvorim komentare. Najčešći su: kako Ammar pa Srbin? Mržnja, u nekim komentarima otvorena, u nekim zapakovana u mrziteljsku duhovitost" - požali se Mešić na Tviteru.

U jednom od narednih Tvitova, Amar Mešić je pojasnio detalje o svom poreklu, objasnivši da je on Srbin iz Prijepolja, koje je u Srbiji, kao i to da je deo njegove porodice pravoslavne veroispovesti, dok je on musliman, te da slavi i poštuje i hrišćanske i muslimanske praznike.

Na svom Tviter profilu, Amar je dobio niz komentara podrške:

Bilo je i onih vickastih komentara, koje je više zanimalo šta će se desiti u Igri Prestola:

Amar je rodom iz Prijepolja, a sada živi i radi u Beogradu. Osim glumom bavi se i režijom predstava za decu i odrasle, a publika ga je u skorije vreme gledala i u seriji "Pogrešan čovek".

BONUS VIDEO: MARIJA VUKIĆ & SRĐAN GOJKOVIĆ GILE: Kako je nastao prvi dokumentarni film o ELEKTRIČNOM ORGAZMU (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.