DUGO ČUVANA TAJNA BIVŠE SFRJ: Procurele fotografije autopsije vanzemaljca iz 1966. godine! (FOTO)
Vanzemaljsko biće je odmah odvezeno u Beograd, ambulantnim vozilom, i u glavnom gradu Jugoslavije je dodeljeno vojnoj bolnici, Foto: Printscreen

neverovatno

DUGO ČUVANA TAJNA BIVŠE SFRJ: Procurele fotografije autopsije vanzemaljca iz 1966. godine! (FOTO)

U novembru 1966. godine blizu malog sela Otoček u bivšoj SFRJ srušio se leteći objekat i nepoznato biće je izvučeno iz letelice

Objavljeno: 05.05.2019. 17:12h
  • 33

Nepoznati leteći objekat pao je 1966. kod mesta Otoček u bivšoj SFRJ, a telo vanzemaljca je odmah prebačeno u Beograd, u Vojnu bolnicu, gde je izvršena autopsija.

U novembru 1966. godine blizu malog sela Otoček u bivšoj SFRJ srušio se leteći objekat i nepoznato biće je izvučeno iz letelice.

S obzirom na tadašnje političke prilike, događaj je ubrzo dobio oznaku STROGO POV. (poverljivo), a stanovništvu i svedocima je rečeno da je bila reč o vojnoj vežbi koju je izvodila tadašnja Jugoslovenska narodna armija (JNA).

Ivan Kramer, koji je pisao o ovom slučaju, još pre osam godina je tvrdio da je to bila “zvanična verzija”, različita od onoga što se stvarno dogodilo.

foto: Printscreen

– Za telo, delom pod zemljom i metalima, rečeno je da je pripadalo pilotu vazduhoplovstva. Rekli su da je deformisano od plamena i vreline.Tama noći pomogla je vojsci da im ova teza prođe kao uverljiva.

Vanzemaljsko biće je odmah odvezeno u Beograd, ambulantnim vozilom, i u glavnom gradu Jugoslavije je dodeljeno vojnoj bolnici. Za ekoliko sati neki od najvažnijih naučnika u tadašnjoj zajedničkoj državi došli su i počeli da ispituju telo.

foto: Printscreen

Među naučnicima koji su vodili autopsiju navodno su bili i zastavnik Andrej Zobol i dva patologa Nikola Julić i Zoran Frederić, ljudi koji su bili od najvećeg poverenja tadašnje jugoslovenske vlade.-

Slike su “procurele” autoru 1999. godine od rođaka jednog od doktora.

 

Bonus video

(Espreso.rs/Dnevne) 


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media