ZAVRŠEN PROTEST ISPRED PEKARE U BORČI: Poruka za kraj je da nema više OKUPLJANJA!
Pekara "Roma" u Borči, Foto: Filip Plavčić

KRAJ PROTESTA

ZAVRŠEN PROTEST ISPRED PEKARE U BORČI: Poruka za kraj je da nema više OKUPLJANJA!

Pekara je bila zatvorena i na njoj su bile spuštene roletne. Okupljeni su bili obučeni u majice s natpisom "Srbija" i nosili su zastave Srbije

Objavljeno:

Protest grupe desničara ispred pekare "Roma" u Borči završen je danas šetnjom do drugog objekta čiji je vlasnik takodje Albanac Mon Djuraj, a okupljeni su najavili da više neće organizovati skupove, javio je portal Insajder.

I današnji protest kao i prethodni organizovan nakon što je jedan od zaposlenih u pekari objavio na Fejsbuku fotografiju iz centra Beograda na kojoj rukama pokazuje albanski nacionalni simbol - dvoglavog orla, održan je pod parolom "Gde nema poštovanja, tu nema poslovanja".

Pekara je bila zatvorena i na njoj su bile spuštene roletne. Okupljeni su bili obučeni u majice s natpisom "Srbija" i nosili su zastave Srbije. S montiranog razglasa su puštane nacionalističke pesme, a razvijen je i veliki transparent "Gde nema poštovanja, tu nema poslovanja".

U pratnji dva policijska vozila okupljeni su išli u šetnju do druge pekare istog vlasnika i najavili da neće biti više okupljanja, navodi Insajder.

Vlasnik pekare inače se ogradio od postupka svog brata koji je objavio spornu fotografiju, navodeći da mu ni na koji način ne daje podršku i da nije bio prisutan kada je fotografija nastala.

Ispred te pekare u petak, 3. maja bio je skup podrške, pod nazivom "Burek solidarnosti". Došli su predstavnici nevladinih organizacija i dela opozicije, a Mon Djuraj im je delio vodu i pecivo.

BONUS VIDEO:

KADA SE POTUKU DVA JELENA, BOLJA DA NE POKUŠAVATE DA IH RAZDVOJITE! Niti da im budete sudija. (VIDEO)

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.