MAJKA DEVOJČICE ZA KOJU JE ĐURAJ SAKUPLJAO NOVAC: Dosta mržnje i nacionalizma!
Pekara "Roma" u Borči, Foto: Filip Plavčić

STOP NACIONALIZMU

MAJKA DEVOJČICE ZA KOJU JE ĐURAJ SAKUPLJAO NOVAC: Dosta mržnje i nacionalizma!

Ona je rekla da je sa svojom ćerkom došla da podrži Mona Đuraja i istakla da ne vidi zašto su ga optužili jer nije on taj koji je pokazivao simbol

Objavljeno:

Ljljiana Dragojlović, majka devojčice koja boluje od spinalne mišićne atrofije i za čije je lečenje vlasnik pekare Roma iz Borče Mon Đuraj prikupljao donacije, rekla je za N1 da ne razume protest protiv Đuraja i poručila da treba da bavimo ljubavlju i poštovanjem, a ne mržnjom i nacionalizmom.

Ona je rekla da je sa svojom ćerkom došla da podrži Mona Đuraja i istakla da ne vidi zašto su ga optužili jer nije on taj koji je pokazivao simbol. Ona se zahvalila Đuraju što prikuplja novac za njenu ćerku kako bi imale sve što je potrebno za normalan život.

"Ovo je za mene smešno šta ovaj narod radi, treba da se ispunajvamo ljubavlju i poštovanjem, a ne mržnjom ili nacionalizmom. Nije bitno koje je ko boje, ljudi se dele na dobre i loše. Komšije na ovo gledaju isto kao i ja, trebalo bi da stavimo tačku, da gledamo napred i da pokušamo svi da nađemo zajednički jezik i živimo u miru, ratovi i mržnja nam nisu potrebni, prošli smo pakao", rekla je Ljiljana Dragojlović.

Grupa desničara okupila se i danas ispred pekare Roma u Borči, zahtevajući da se zatvori pekara jer je na društvenoj mreži objavljena fotografija bivšeg radnika kako u centru Beograda rukama pokazuje dvoglavog orla, albanski nacionalni simbol.

Oni su prošetali do još jedne pekare u Borči čiji je Đuraj vlasnik. Organizatori su poručili da nikoga ne mrze, ali da je neprihvatljivo to što je jedan od bivših radnika pekare i brat vlasnika pokazivao dvoglavog orla - nacionalni simbol Albanaca.

BONUS VIDEO:

KUGLANJE NIJE BAŠ ZA SVAKOGA! Pogotovo ako ste žena sa velikim mišićima. (VIDEO)

(Espreso.co.rs / N1)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.