MALOM ALEKSI POTREBNA JE POMOĆ SRBIJE! Hajde da svi pošaljemo po poruku za bolji život ovog divnog deteta!
SMS NA 3030!, Foto: Printscreen

BUDI HUMAN

MALOM ALEKSI POTREBNA JE POMOĆ SRBIJE! Hajde da svi pošaljemo po poruku za bolji život ovog divnog deteta!

Olakšajmo Aleksi život i omogućimo mu sredstva za napredak i potrepštine koje njemu život znače, a porodica nije u mogućnosti da izdvoji

Objavljeno:

Humanitarna fondacija BUDI HUMANAleksandar Šapić prikuplja novčana sredstva za Aleksu Mutića (2009).

Aleksa je dete iz treće blizanačke trudnoće. Rođen je sa cerebralnom paralizom i još uvek nema ni jednu motornu funkciju. Ne sedi samostalno, ne hoda, još ne govori i hrani se preko gastro stome.

Posle operacije rizotomije koja je obavljena u Turskoj, Aleksi se smanjio spazam pa su mu sada neophodne stalne rehabilitacije kako bi se povećale šanse za efikasnost tekućeg lečenja. Takođe mu je zbog problema sa disanjem ugrađena trajna traheostoma, za koju je na mesečnom nivou potrebno izdvojiti značajnu sumu novca, kao i za održavanje aparata, katetere, fizioloske rastvore, gaze i ostali medicinski potrošni materijal.

foto: Printscreen

Olakšajmo Aleksi život i omogućimo mu sredstva za napredak i potrepštine koje njemu život znače, a porodica nije u mogućnosti da izdvoji.

Pomozimo Aleksi! Upišimo 71 i pošaljimo SMS na 3030. Njemu možemo pomoći uplatom na dinarski ili devizni račun, kao i putem linka e-doniraj.

Naše malo Aleksi je sve! Budimo humani!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.