Zamalo tuča: Imate platu od 108.000, a nemate diplomu! A vi imate samo 3 razreda škole! (VIDEO)

Policijska svađa pred kamerama

Zamalo tuča: Imate platu od 108.000, a nemate diplomu! A vi imate samo 3 razreda škole! (VIDEO)

Nezavisni policijski sindikat Srbije tvrdi da je šefica Biroa za saradnju s medijima Biljana Popović Ivković došla preko veze u MUP. Ivkovićeva im nije oćutala
Objavljeno: 10:24h

Nakon što su sindikalalci saopštili da će, navodno, posle izbora 12.000 policajaca ostati bez posla, predsednik NPSS Momčilo Vidojević je na konferenciji saopštio i da Biljana Popović Ivković, šefica Biroa za medije MUP, nije kvalifikovana da obavlja taj posao. Srpska bruka: Policija i vojska nas čuvaju od poplava za dnevnicu od 150 dinara! - Mi smo podneli zahtev za pristup informacijama od javnog značaja o školskoj spremi, primanjima i uslovima koji su potrebni da ispunjava osoba za radno mesto na kojem je Biljana Popović Ivković, i dobili smo odgovor da je u oktobru primila 108.743,29 dinara, u novembru 90.839,09 a u decembru 94.496,57 dinara, da MUP ne poseduje sertifikat o njenom znanju engleskog jezika koji je jedan od uslova za rad na njenom radnom mestu, da MUP ne poseduje dokumentaciju u vezi sprovedenog postupka (konkursa) prilikom njenog prijema u radni odnos, istakao je Vidojević.

Teleprompter.rs
I konferencija bi se završila mirno da među novinarima nije sedela upravo Biljana Popović Ivković koja je žestoko uzvratila sindikalcima, pokazujući diplomu i zahtevajući da i oni odgovore na neka njena pitanja. Kako su Vidojević i saradnici pokušali da konferenciju napuste bez da im novinari postavljaju pitanja, čelnica Biroa za medije MUP ih je nazvala "kukavicama" postavljajući čelniku sindikata neugodna pitanja.
Printscreen Youtube
- Zašto bežite od jedne žene? Što nam ne kažete kako ste sa tri razreda škole postali policajac i ko je vama i vašoj supruzi uredio premeštaj službe iz Novog Pazara u Beograd? Iznosite laži na račun ministra i ministarstva, a zapravo ste politička organizacija koja je učestvovala na političkom skupu Zavetnika u Nišu - navela je Popović-Ivković. Čelnik NPSS se potom vratio u salu nastavljajući prepirku koja ubrzo nije više bila interesantna malobrojnim novinarima. - Zarađujete 108.000 dinara, imate službeni automobil, a svoj posao shvatate kao obračun sa sindikalcima. Sram vas bilo - odgovorio je Vidojević. Pogledajte kako je izgledala svađa Vidojevića i Ivkovićeve pred kamerama:

Sram naj te bo , dokler ne boste več?

Sram naj te bo ,dokler ne boste več?

Posted by Jugoslav Žmalc on Wednesday, March 16, 2016
Vestionline

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.