SUDBINA JE TAKO HTELA! Dan pre smrti Dobrila je objavila sliku makete autobusa, identičnog onom u kom će stradati!
Medicinska sestra Dobrila Radovanović, Foto: Printscreen

tuga!

SUDBINA JE TAKO HTELA! Dan pre smrti Dobrila je objavila sliku makete autobusa, identičnog onom u kom će stradati!

Nesrećna žena nije ni slutila da će već sledećeg dana u njemu proživeti poslednje trenutke svog života

Objavljeno:

Medicinska sestra Dobrila Radovanović, jedna od pet žrtava užasnog sudara autobusa i kamionakoji se dogodio u utorak ujutru u selu Barlovo nadomak Kuršumlije, samo dan pre smrti objavila je na društvenim mrežama maketu autobusa "Niš-eskpresa", koji izgleda kao onaj u kom je nastradala.

foto: Printscreen/facebook

Fotografija makete malog crvenog autobusa izgleda identično kao onaj u kom je zadobila teške povrede. Nesrećna žena nije ni slutila da će već sledećeg dana u njemu proživeti poslednje trenutke svog života.

Dobrila je već decenijama svaki radni dan tim autobusom odlazila na posao, u prokupačku bolnicu u kojoj je radila kao medicinska sestra na odeljenju ortopedije.

Fotografija makete je verovatno školski projekat deteta koje je znala, a Dobrila ju je objavila kako bi pomogla devojčici da sakupi što više lajkova i pobedi u nagradnoj igri.

Dobrila je inače rodom iz Prokupačkog sela Merovac, ali se udala i sa suprugom živela u Kuršumliji. U naselju Rasadnik svi su ih cenili i poštovali, saznajemo od komšija. Radovanovići nisu imali dece.

Njena redovna saputnica bila i je koleginica i prijateljica Irena Vesović, medicinska sestra i majka dvoje maloletne dece, koja je takođe juče nastradala.

Osim njih dve, žrtve su i vozač autobusa Siniša Mijailović, vozač autobusa Zihnija Košuta i putnica Jelica Radović. U nesreći je i povređeno pet osoba.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.